Skantrae deuren

Skantrae B.V. is een Nederlands bedrijf met ruim 30 jaar ervaring op de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. Skantrae deuren hebben een hoogwaardige kwaliteit en de binnen- en buitendeuren hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Skantrae is continue op zoek naar verbeteringen en is op de hoogte van de laatste innovaties. Daarnaast worden de Nederlandse woontrends op de voet gevolgd. De Skantrae deuren zorgen voor meer sfeer in huis en maken uw woning compleet.

Skantrae SlimSeries

De industriële SlimSeries van Skantrae, industriële deuren met een stalen look maar gemaakt van hout. Dat maken deze deuren betaalbaar, en door de minimalistische vormgeving echte eyecatchers voor in het interieur.

Bekijk de mooiste industriële deuren >

Skantrae deuren bekijken in uw eigen woonruimte?

Dat kan met de nieuwe Skantrae Augmented Reality App! Hiermee kunt u ruim 250 binnendeuren van Skantrae bekijken in uw eigen woonruimte. U kiest de deur in de app van Skantrae en richt de camera van uw telefoon of tablet op het gedeelte waar de nieuwe deur moet komen.

Bekijk de werking van de app >

skantrae-app-augmented-reality (2) 

Cottage binnendeuren

Nieuw: de Cottage binnendeuren van Skantrae. Landelijk en trendy deuren gebaseerd op de Amerikaanse Barn-stijl. Een schitterende deurenlijn die ontwikkeld is om aan de hedendaagse trend, landelijk en toch trendy, te voldoen! Bekijk de mogelijkheden van deze trendy binnendeuren.

Bekijk de Cottage binnendeuren van Skantrae >

Barn deur cottage lijn skantrae 

Brochures en prijslijst Skantrae

Hieronder vindt u de brochures en prijslijsten van zowel de Skantrae binnendeuren als de Skantrae buitendeuren.

Skantrae - Brochure 2020 Skantrae - Prijslijst 2020