Nova buitendeuren

Een voordeur is een visitekaartje voor uw woning! Maar het is ook prettig dat de deur passend is en daardoor de kou buiten houdt. Dus bent u op zoek naar een voordeur met een hoge isolatiewaarde? De Nova buitendeuren van Skantrae zijn licht in gewicht en speciaal samengesteld om optimaal te isoleren.

In de Nova serie vindt u zowel dichte deuren als deuren met glas. De strakke lijnen en groeven van de deuren zorgen voor een moderne uitstraling. De modellen met glas zorgen vooral voor een natuurlijke lichtinval en bieden tegelijkertijd ook privacy. De mogelijkheden hierin zijn breed, want u kunt kiezen uit verschillende glasverdelingen of zelfs voor een rond raam. Zo is er altijd een voordeur die past bij uw woning.

Skantrae - Nova serie

Bekijk ook andere Skantrae buitendeuren >

Nova deuren vindt u in verschillende stijlen en afwerkingen. U kunt kiezen uit een vlakke stijl, die u ziet aan de linkerkant. Of kies voor een deur met ingefreesde groeven aan de voorkant, zoals aan de rechterkant te zien is.

Skantrae - Nova serie Skantrae - Nova serie

Deuren met een hoge isolatiewaarde

De Nova deuren hebben een zeer hoge isolatiewaarde. De serie bestaat uit hardhouten vlakke deuren op basis van een FSC plaat met 2 aluminium tussenlagen van 0,3 mm. Hierbij geeft de U-waarde aan hoeveel energie er per m2 en per Kelvin temperatuurverschil wordt getransporteerd. Waarbij geldt: hoe lager de U-waarde, des te minder het warmteverlies. Theoretisch gezien heeft de deur bij een dikte van 40 mm een U-waarde van 1,25 en bij een dikte van 54 mm is dit 0,95 mm.

Skantrae - Nova serie

Strakke en moderne vormgeving

Alle 17 modellen uit de Nova serie hebben een moderne en strakke vormgeving. In feit is de Nova er in 2 versies, namelijk het bestel- en maatwerkprogramma en het voorraadprogramma. Beiden worden deze gefabriceerd uit hardhouten plaatmateriaal met 2 aluminium tussenschotten en een isolerende XPS-schuimkern. Per serie verschillen de specificaties en deze worden bij de betreffende serie aangegeven.

Skantrae buitendeuren

De deuren uit de Nova serie zijn dus traditionele voordeuren in een supermoderne uitvoering. De basis van de deuren bestaat uit een hardhouten vlakke deur en de kern uit hoog isolerend materiaal waardoor de deuren een hoge isolatiewaarde hebben.

De Nova serie is een mooie collectie deuren uit het assortiment van Skantrae. Onze deurenspecialist helpt u dan graag verder met het kiezen van de juiste deur!

Ontdek onze openingstijden >

Skantrae buitendeuren