Skantrae Augmented Reality App

Eerst zien of uw nieuwe Skantrae deur in uw interieur past voordat u deze koopt? Dat kan met de nieuwe Skantrae Augmented Reality App! Hiermee kunt u ruim 250 binnendeuren van Skantrae bekijken in uw eigen woonruimte. Bekijk hier de werking van de app.

Hoe werkt de Skantrae Augmented Reality App?

Met de Skantrae Augmented Reality App voegt u een extra laagje toe aan de werkelijkheid! U kunt via deze app de gewenste Skantrae deur eerst in uw ruimte bekijken voor aankoop. U kiest de deur in de app van Skantrae en richt de camera van uw telefoon of tablet op het gedeelte waar de nieuwe deur moet komen. Zo kunt u precies zien of de gewenste deur mooi past in uw interieur!

Bekijk de nieuwe binnendeuren van Skantrae in barn-stijl >

De app kunt u op verschillende manieren gebruiken. De eerste manier is het plaatsen en bekijken van de Skantrae deuren in uw interieur.

  • Stap 1 – Selecteer een deurenserie en kies vervolgens een deurmodel.
  • Stap 2 – Plaats de deur op de gewenste plek in uw ruimte. Gebruik hiervoor de ‘verplaats’ en ‘pitch’ icoontjes. Staat de deur op de juiste plaats? Klik dan op bevestigen.
  • Stap 3 – Kies de draairichting van uw deur of kies een schuifsysteem. Kies een beslag finish en vervolgens een kruk, deurknop of handgreep.
  • Stap 4 – Maak de keuze uit 10 RAL kleuren voor uw deur. Heeft u een deur gekozen? Dan kunt u deze bijvoorbeeld delen met vrienden of familie via de e-mail, WhatsApp of Facebook.

Een andere manier is via de brochure van Skantrae. Download de brochure hier en print deze uit!
skantrae-app-icoontje

  • Stap 1 – Start de Skantrae app op uw mobiel of tablet en scan met de app de sfeerfoto’s in de brochure. De sfeerfoto’s zijn herkenbaar aan bovenstaand icoontje.
  • Stap 2 – Kies en plaats de gewenste deur in uw interieur.

Direct aan de slag!

De app werkt zonder VR-bril. U kunt dus direct aan de slag na het downloaden van de app. Download de app hier:

apple-app-store

google-play-store

De Skantrae deuren zelf ervaren? Kom langs in onze winkel en ontdek alle mogelijkheden!