Skantrae buitendeuren

Je voordeur is het visitekaartje van je huis en met een deur van Skantrae deur steelt u absoluut de show! Maar waar begint u bij het uitzoeken van een nieuwe buitendeur? Welke stijl spreekt u aan? Houdt u liever van landelijk, industrieel, modern of klassiek? Voor elke situatie is er een passende oplossing.

Skantrae B.V. is een Nederlands bedrijf met ruim 30 jaar ervaring op de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. De deuren hebben een hoogwaardige kwaliteit en de binnen- en buitendeuren hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Skantrae heeft verschillende series en modellen, met en zonder glas. De deur die perfect past bij jouw persoonlijke smaak en het karakter van uw huis kunt u hiermee in dezelfde stijl tot in de puntjes afwerken.

Ontdek ook de andere Skantrae deuren >

Skantrae buitendeuren

Veiligheid staat voorop

Een buitendeur is nodig om veiligheid in uw woning te garanderen en u te beschermen tegen ongewenst bezoek. Bij het fabriceren van de Skantrae buitendeuren is hier ook rekening mee gehouden. Alle deuren van Skantrae zijn gecertificeerd voor inbraakwerendheidsklasse 2. Daarnaast heeft Skantrae een ruim assortiment gecertificeerde meerpuntssluitingen, die indien gewenst, in de deur gemonteerd kunnen worden. Bovendien zijn de deuren voorzien van glas dat voldoet aan de NEN 3569 norm. Dit glas is vijf keer sterker dan normaal glas, wat betekent dat de kans op breuk wordt verkleint.

Voorzien van FSC keurmerk

Een vanzelfsprekend onderdeel van het beleid van Skantrae is de keuze voor verantwoord hout en oog voor de leefomstandigheden van lokale bevolkingsgroepen. Nagenoeg het hele assortiment buitendeuren is gemaakt van FSC hout. Er wordt alleen gebruik gemaakt van houtsoorten die voldoen aan de laatste Europese wet- en regelgeving waarmee de import van illegaal hout wordt voorkomen. Ook bij de ontwikkeling van nieuwe deuren wordt er gekeken naar de mogelijkheden op het gebied van duurzame houtsoorten.

Skantrae buitendeuren

Bekijk de brochure van de Skantrae buitendeuren >
Bekijk de prijslijst van de Skantrae buitendeuren >

KOMO keurmerk

KOMO is een voor de bouwwereld belangrijk en onafhankelijk kwaliteitskeurmerk dat een constante kwaliteit garandeert. De deuren worden aan diverse zware duurtesten onderworpen. De Skantrae buitendeuren worden gemaakt van massief hout. Daarnaast zijn alle deuren voorbehandeld met een grijze primer. Hierdoor blijven de deuren gegarandeerd minimaal 7 jaar in perfecte conditie, functioneren deze soepel en sluiten ze goed. Skantrae is continue op zoek naar verbeteringen en is op de hoogte van de laatste innovaties. Daarnaast worden de Nederlandse woontrends op de voet gevolgd.

Skantrae buitendeuren

De Skantrae buitendeuren zorgen voor een complete look&feel van uw woning. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze deurenspecialist staat u graag te woord en helpt u dan bij het maken van de juiste keuze.

Bekijk onze openingstijden >

Skantrae buitendeuren