Taatsdeuren

Deuren zorgen voor privacy en veiligheid en maken uw woning compleet. Behalve het gevoel dat een deur veroorzaakt met het uiterlijk, geeft een deur de mens ook, onbewust, een gevoel van comfort, warmte, rust en veiligheid. Boer Staphorst heeft taatsdeuren in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Ontdek de trend: industriële deuren >

Taatsdeuren, lookalike industriële stalen deuren, zijn net even anders dan gewone deuren. Ze geven ieder interieur een stijlvolle, moderne en exclusieve uitstraling.

Een taatsdeur is een kozijnloze deur die om een verticale as draait. Door de bevestigingspunten aan de onder en bovenkant van de deur, scharniert deze deur om zijn as. De deur is dus bijzonder omdat deze naar beide zijden geopend kan worden. Iets wat zeer praktisch is bij het in- en uitlopen van een ruimte.

Doordat de deur om zijn eigen as beweegt, is de taatsdeur makkelijk te openen zonder al te veel kracht te gebruiken. Een ander groot voordeel is dat er geen stalen kozijnen nodig zijn om de deur aan te hangen. Daarnaast fungeert de vloerpot als draaipunt wat als groot voordeel heeft dat de deur vanzelf in het slot achter u dichtvalt. Ideaal voor gezinnen met (kleine) kinderen.

Veiligheid is ook een belangrijk aspect bij een taatsdeur. De deur sluit met vertraging en heeft rondom wat speling zodat vingers en kindervingers er niet tussen kunnen komen.

Skantrae SlimSeries taatsdeur

Montage taatsdeur

De deuren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Er wordt geen slotkast geplaatst, dus in de vlakverdeling bent u volledig vrij. Ze kunnen enkelvoudig of dubbel geplaatst worden.

De deuren zijn niet als gewone deuren te monteren, maar er komt maatwerk bij kijken. Onze deurenspecialist helpt u graag verder met het kiezen van de juiste deur in uw interieur.

Bekijk onze openingstijden >