Horren

In het voorjaar en de zomer komt buiten alles weer tot leven. Kinderen spelen in de tuin en de bloemen bloeien volop. Op de grond en in de lucht krioelen de insecten in het rond. Het is de periode om horren te installeren bij ramen en deuren.

De perfecte oplossing

Met mooi weer staan de deuren en ramen vaak open. Maar een nadeel hieraan is dat er veel insecten in huis komen. Voor het buiten houden van insecten zijn horren de perfecte oplossing. Horren zijn verkrijgbaar in allerlei types met verschillende bevestigingsmethodes. Zo vindt u bij Boer Staphorst bijvoorbeeld raamhorren en hordeuren.

image-2016-10-05 (8)

Verkrijgbare merken

Boer Staphorst heeft horren van het merk Unilux en Luxaflex in het assortiment. Unilux en Luxaflex zijn specialist in maatwerk en Hamstra heeft zowel standaarduitvoeringen als maatwerk. De drie merken staan bekend om betrouwbaarheid, mooie afwerking en ze hebben daarom voor elk raam en deur een passende oplossing.

Unilux

Sinds 1990 ontwikkelt en produceert Unilux horren in een eigen fabriek in Nederland. De horren zijn volledig op maat gemaakte aluminium producten met ook nog eens 5 jaar garantie.

Ontdek meer van Unilux >

Unilux horren

Luxaflex

De horren van Luxaflex beschermen u tegen insecten, worden speciaal op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in meerdere productvariaties. Maar dat niet alleen, er zijn nog meer voordelen van de Luxaflex horren.

Bekijk de voordelen van Luxaflex >

Luxaflex scharnierende hordeur

Kom langs in onze winkel voor alle mogelijkheden. Onze woonspecialisten helpen je graag!

Bekijk hier de openingstijden van onze winkel >