Hordeuren

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten hordeuren; van een hordeur voor een schuifpui, horren voor openslaande tuindeuren tot een hor voor een draaideur. Voor welk type hor u ook kiest, alle hordeuren zijn ideaal voor het weren van insecten. Zo kunt u zorgeloos genieten van frisse lucht!

Typen hordeuren

Elk type hordeur heeft unieke eigenschappen. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een innovatieve plissé hordeur, een stijlvolle en volledige rolhordeur of de solide en vaste hordeur. Wij hebben hordeuren van de bekende merken Luxaflex en Unilux. Bekijk onze mogelijkheden deurhorren:

Meer over onze horren >

Plissé hordeur

Een plissé hordeur is de meeste innovatieve en populaire hordeur. Deze hordeur is sterk, strak vormgegeven en passend voor elke deuropening. De exclusieve dubbele Plisséfit hordeur is speciaal gemaakt voor openslaande tuindeuren en schuifpuien. De hordeur is eenvoudig in- of op het kozijn te plaatsen.

Het gaas van deze hordeur is gevouwen in plaats van gerold. Het voordeel hiervan is dat deze niet terugklapt naar de zijkant van het kozijn, wat vaak bij roldeuren wel het geval is. De plissé hordeur is de meest kind- en rolstoelvriendelijke keuze doordat de hordeur een hele platte onderstrip voor geleiding nodig heeft, waar gewoon op gelopen kan worden.

Plisse-hordeur-luxaflex-boer-staphorst

Rolhordeur

Rolhordeuren zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk. Dit type is erg populair doordat deze bijna onzichtbaar is wanneer deze niet gebruikt wordt. Een rolhordeur is ook praktisch voor kinderen, doordat de treklijst uit het midden bediend kan worden zonder dat deze schuin trekt. Mocht er dan onverhoopt iemand tegen het gaas lopen, dan is openen en sluiten vaak voldoende om het gaas weer in de geleiders te krijgen. Bij ons vindt u rolhordeuren in allerlei stijlen: met een sierlijk profiel of juist robuuste uitstraling.

Alle voordelen van Luxaflex horren >

Vaste hordeur
De vaste hordeur is een betrouwbare en duurzame oplossing. Dankzij het brede profiel is deze deur zeer stevig en solide. Doordat elke deur volkomen haaks is, zal deze hordeur nooit klemmen of over de grond slepen. De vaste hordeur kan eenvoudig, zonder in het kozijn te boren of schroeven, gemonteerd worden. Een vaste hordeur is ideaal voor als u huisdieren heeft.

image-2016-10-05 (8)

Schuifhordeur
Een schuifhordeur is de ideale oplossing voor grote deuropeningen en schuifpuien. De vaste hordeuren vormen hierbij de basis. Door de plaatsing van de rails zijn deze deuren als schuifhordeuren toe te passen. Bij de schuifhordeur is een lange levensduur gegarandeerd. Dit komt door de strakke rails boven en onder en gebruik van glijblokken. Het is mogelijk om meerdere hordeuren op de rails te plaatsen, zodat een dubbele schuifdeur ontstaat.

schuivende-hordeur-luxaflex-boer-staphorst

Ontdek het complete assortiment in onze winkel. Onze specialisten staan graag voor u klaar met een passende oplossing!