Luxaflex horren

In huis is het belangrijk dat er goede ventilatie is. Belangrijk hierbij is dat frisse lucht naar binnen gaat, maar dat insecten buiten blijven. Horren zijn hiervoor de oplossing. Deze horren bieden volop mogelijkheden voor vrijwel ieder raam of deur. Naast de Luxaflex horren verkoopt Boer Staphorst horren van Unilux .

De voordelen van Luxaflex

Luxaflex is merk dat zich wil onderscheiden van de rest. Ze onderscheiden zich door het precieze oog voor detail bij elk product. Daarom kunt u ook jarenlang genieten van uw hor. Alle producten van het merk bieden vele voordelen, zoals:

  • Uitstekende en variabele lichtregulering
  • Isoleren kamers tegen hitte en kou
  • Besparen energie
  • Beschermen uw meubels tegen schadelijke UV-stralen
  • Absorberen geluid

 

Luxaflex horren 

Perfect op maat

Alle Luxaflex horren worden speciaal op maat gemaakt van alleen de beste materialen. Dit betekent dat er voor iedereen een perfecte oplossing is. De horren krijgen een decoratieve uitstraling door het geplisseerde gaas, kan op elke gewenste stand blijven staan, is eenvoudig te demonteren in de winter en daarbij ook nog eens de perfecte oplossing voor deuren en ramen met een grotere afmeting.

Kleur en materiaal

Wit is over het algemeen de meest toegepaste kleur, maar de luxaflex horren zijn standaard in vier profielkleuren leverbaar. Zo past de hor helemaal bij uw wensen en ook in uw interieur. Afhankelijk van het gekozen model kunt u kiezen uit meerdere soorten gaas in verschillende kleuren, dessins en structuren. Het gaas voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast is de structuur zeer fijn zodat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen komen.

Interesse gekregen in de horren van Luxaflex? Onze specialisten helpen u dan graag met het kiezen van de juiste keuze en een passende oplossing.

Bekijk onze openingstijden >

Luxaflex plissé hordeur