Raamhorren

Raamhorren zijn bijna onzichtbare en zeer effectieve oplossingen om insecten te weren bij een open raam. Afhankelijk van het type kozijn, inbouwruimte, de gebruikswensen en natuurlijk persoonlijke smaak is er voor ieder raam een passende hor te vinden. Zo kunt u zorgeloos genieten van heerlijk frisse lucht!

Typen raamhorren

Van horren voor een dakraam, draai kiepraam, schuifraam of draairaam bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben raamhorren van de bekende merken Luxaflex en Unilux. Bekijk onze mogelijkheden raamhorren:

Meer over onze horren >

Raamplissé hor

Met een raamplissé hor kunt u ventileren zonder vervelende insecten in stijl. Het is een exclusieve vouwkunst voor ieder raam. De raamplissé kan goed tegen een stootje en is breed toepasbaar. Het gevouwen gaas sluit de opening precies af en blijft netjes op zijn plaats. Bij de raamplissé hor is geen veer nodig, en dat maakt deze hor bijna geruisloos. De raamplissé Inklem Unit is speciaal voor draai kiepramen. Wilt u een hor met verduistering? Ga van voor de raamplissé COMBI UNIT.

raamhor op maat 

Raamrolhor

Een raamrolhor is een bijna onzichtbare maar zeer effectieve oplossing voor insectenwering. Als de hor niet gebruikt wordt, zit deze onzichtbaar opgerold in een cassette. Een raamrolhor kan zowel horizontaal, als verticaal worden geplaatst. Bij verticale plaatsing is de rolhor eenvoudig bedienbaar bij hoge ramen. Wij hebben rolhorren in allerlei stijlen: met een sierlijk profiel of juist robuuste uitstraling. Onze rolhorren zijn ook geschikt voor dakramen.

luxaflex-horren-boer-staphorst 

Inzet raamhor
Inzethorren zijn ideaal voor draaikiep-ramen. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen, wat schroeven en boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor gemakkelijk worden geopend en gesloten. De inzet raamhor is geschikt voor draai kiepraam kozijnen in hout, kunststof en aluminium. De inzethor heeft een slim trekflapje en is daardoor in een handomdraai uit te nemen.

Alle voordelen van Luxaflex horren >

Voorzet raamhor
Een voorzet raamhor is de meest eenvoudige en brede toepassing. Deze kan zowel binnen als buiten worden gemonteerd en heeft een kleine inbouwdiepte. De voorzet raamhor is de ultieme oplossing voor draai- en schuiframen met een houten kozijn. Daarnaast kunnen ze eenvoudig, zonder in het kozijn te boren of schroeven, worden gemonteerd.

 

Ontdek het complete assortiment in onze winkel. Onze specialisten staan graag voor u klaar met een passende oplossing!