Unilux horren

Boer Staphorst is dealer van Unilux horren. Unilux is de specialist op het gebied van horren op maat. Door een volledig assortiment en de jarenlange ervaring hebben zij een scherpe prijs- en kwaliteitsverhouding.

Op maat gemaakt

Al sinds 1990 ontwikkelt en produceert Unilux horren in een eigen fabriek in Nederland. Dit betekent dat u gegarandeerd verzekerd bent van topkwaliteit. Voor ieder raam of deur is er een hor in huis en met Boer Staphorst als één van de 1600 dealers is Unilux altijd dichtbij. De horren zijn volledig op maat gemaakte aluminium producten met maar liefst 5 jaar garantie. Van plissé hordeur tot vaste inklemhor en van rolhor tot aluminium shutters. Ze hebben het allemaal!

Ontdek de horren van Unilux >

Unilux horren

De beste kwaliteit

Doordat Unilux de horren zelf produceert en ontwikkelt in Nederland betekent het dat zij alle processen, van productontwikkeling tot levering en zelf repareren beheersen. Dit biedt hen de mogelijkheid om altijd de beste kwaliteit maatwerk te leveren in een kort tijdsbestek. Er wordt continue gewerkt aan verbeteringen en innovatie wat de kwaliteit van de horren waarborgt. Zaken waar zij trots op zijn: de beste kwaliteit en de snelste, dat allemaal voor u als de consument.

Unilux horren

Kom langs in onze winkel en ontdek het assortiment. Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment aan Luxaflex horren. Onze specialisten helpen u graag aan een passende oplossing.