Interieuradvies

Interieuradvies

Ontdek hieronder de mogelijkheden voor een advies

filter en sorteer

Wil je niet verhuizen, maar kan jouw huis wel een opfrisbeurt gebruiken? Of ga je verhuizen en wil je in het nieuwe huis een duidelijke woonstijl neerzetten? Om te ontdekken hoe je jouw ideale woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer kunt creëren, komen er nog al wat vragen op je af. Er zijn zoveel mogelijkheden wanneer je een woning wilt inrichten of restylen. Ga voor een interieuradvies bij Boer Staphorst, onze ervaren stylisten helpen je graag met het maken van verantwoorde en persoonlijke keuzes!

Laat onze interieurstylist jou helpen

Wanneer jouw woning een make over krijgt, of je gaat verbouwen, wil je dat ook graag in één keer goed doen. Aangezien je jaren in het gekozen interieur zal wonen. Daarom is het belangrijk om er voor te zorgen dat de woonstijl, sfeer en uitstraling aan jouw wensen voldoet en jij je helemaal thuis voelt. Om hiervoor te zorgen moeten er een hoop keuzes gemaakt worden. Zo zijn onderdelen als de vloer, kleuren op de wand, gebruikte materialen en raamdecoratie erg sfeer bepalend.

Het is dan ook een hele opgave om een huis praktisch en stijlvol in te richten. Om ervoor te zorgen dat je hier een weg in vind, helpen wij graag om te kijken welke woonstijl bij jouw past.

Aan de slag!

Nadat je gekozen hebt voor een interieuradvies bij Boer Staphorst kun je bewuste keuzes maken, en ben je verzekerd van een sfeervol eindresultaat! De metamorfose van de woonkamer, slaapkamer of keuken kan beginnen! Op basis van een goed adviesgesprek heb je namelijk helder wat je het beste kunt doen binnen de betreffende kamer. Hierdoor zal er een rode draad in de verbouwing zitten, en zal het gehele project goed te overzien zijn!

Van interieuradvies tot complete afstyling

Om een prachtig interieur te realiseren bieden wij jou meerdere mogelijkheden! Kies voor een 1-uurs interieuradvies wanneer je op zoek bent naar antwoord op jouw korte woonvragen. Heb jij hulp nodig bij het inrichten van een nieuwe of bestaande woning en kom je er niet uit dan kies je voor ons uitgebreid interieuradvies. Of laat je liever niets aan het toeval over en je wilt jouw interieur tot in de puntjes laten stylen? Kies hieronder het advies dat het beste past bij jouw wensen. Wij kunnen het en helpen je graag!