Interieuradvies

Interieuradvies

Ontdek hieronder de mogelijkheden voor een advies

filter en sorteer

Wil je niet verhuizen, maar kan jouw huis wel een opfrisbeurt gebruiken? Of ga je verhuizen en wil je in het nieuwe huis een duidelijke woonstijl neerzetten? Om te ontdekken hoe je jouw ideale woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer kunt creëren, komen er nog al wat vragen op je af. Er zijn zoveel mogelijkheden wanneer je een woning wilt inrichten of restylen. Ga voor een interieuradvies bij Boer Staphorst, onze ervaren interieurstylisten Francien en Annemarie helpen je graag met het maken van verantwoorde en persoonlijke keuzes!

Laat onze interieurstylist jou helpen

Wanneer jouw woning een make over krijgt, of je gaat verbouwen, wil je dat ook graag in één keer goed doen. Aangezien je jaren in het gekozen interieur zal wonen. Daarom is het belangrijk om er voor te zorgen dat de woonstijl, sfeer en uitstraling aan jouw wensen voldoet en jij je helemaal thuis voelt. Om hiervoor te zorgen moeten er een hoop keuzes gemaakt worden. Zo zijn onderdelen als de vloer, kleuren op de wand, gebruikte materialen en raamdecoratie erg sfeerbepalend.

Het is dan ook een hele opgave om een huis praktisch en stijlvol in te richten. Om ervoor te zorgen dat je hier een weg in vind, helpen wij graag om te kijken welke woonstijl bij jouw past.

De mogelijkheden

De mogelijkheden voor interieuradvies zijn divers. Bekijk welk advies jij nodig hebt om een prachtig interieur te realiseren.

  • Basis interieurontwerp | Tijdens een basis interieurontwerp kun je advies krijgen over kleur, indeling, meubelen, (interieur)stijl en materiaal. Daarnaast kunnen wij in dit uur ons ook richten op specifieke producten zoals een Dock Four of een String Furniture kast. In een uur kunnen Francien en Annemarie samen met jou tot een schetsontwerp komen.
  • Compleet interieurontwerp | Bij een compleet interieurontwerp werken Francien en/of Annemarie het volgende voor je uit: een moodboard, diverse indelingsmogelijkheden, 3D beelden van de ruimte en een overzicht van kleuren, materialen en de juiste meubelen.
  • Compleet verlichtingsontwerp | Bij een compleet verlichtingsontwerp werken Francien of Annemarie aan de hand van de functies in de ruimte een plan uit met de juiste verlichting. Wij kijken naar de juiste lichtpunten en zoeken de specifieke lampen erbij uit in jouw stijl. 

Aan de slag!

Nadat je gekozen hebt voor een interieuradvies bij Boer Staphorst kun je bewuste keuzes maken, en ben je verzekerd van een sfeervol eindresultaat! De metamorfose van de woonkamer, slaapkamer of keuken kan beginnen! Op basis van een goed adviesgesprek heb je helder wat je het beste kunt doen binnen de betreffende kamer.