Basis interieurontwerp

Wil je op weg geholpen worden met de styling en inrichting van je huis? Tijdens een basis interieurontwerp krijg je van onze interieurstylistes Francien of Annemarie antwoord op al jouw woonvragen.

Tijdens een basis interieurontwerp kun je advies krijgen over kleur, indeling, meubelen, (interieur)stijl en materiaal. Daarnaast kunnen wij in dit uur ons ook richten op specifieke producten zoals een Dock Four of een String Furniture kast. In een uur kunnen Francien en Annemarie samen met jou tot een schetsontwerp komen.

Vraag je een basis interieurontwerp aan bij onze interieurstylistes Francien en/of Annemarie, dan vragen zij aan jou een voorbereiding. Ter voorbereiding is het handig om zoveel mogelijk informatie mee te nemen. Denk hierbij aan foto's, afmetingen en een plattegrond van de ruimte, maar denk ook aan sfeerveelden van wat je mooi of juist niet mooi vindt. 

Duur:    60 minuten
Prijs:     50,- euro, bij besteding van 500,- euro in onze winkel ontvang je 50,- euro terug. Dit bedrag dient binnen een jaar te worden besteed.

Onze stylisten kunnen dit advies ook geven bij jou thuis, geef dit aan bij de toevoeging in het formulier. De reiskosten zijn exclusief, hierbij zijn de eerste 20 kilometer gratis en daarna 0,20 euro per kilometer.

Plan jouw afspraak

filter en sorteer