Kleuradvies

De sfeer in de woning wordt grotendeels bepaald door de kleuren die gebruikt worden. Zo zorgen warme kleuren voor een intiem gevoel, en zullen koud en kleurrijke tinten juist een frisse en levendige look geven. Het is afhankelijk van de functie en grootte van de ruimte, om te bepalen welke kleuren het beste met elkaar gecombineerd kunnen worden. De kleuren kunnen namelijk invloed hebben op onze gemoedstoestand, maar ze kunnen de ruimte ook groter of kleiner doen lijken. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste keuzes maakt, geeft Boer Staphorst graag een kleuradvies!

Antwoord op al jouw kleurvragen

Tijdens het kleuradvies zijn er een aantal zaken waar de styliste naar kijkt, zoals de lichtval, ligging en materiaalkeuze. Verder wordt er ook gekeken naar de functie van de kleuren, is het voor een woonkamer, slaapkamer of kantoor?
Er zijn een aantal voorbeelden van kleurvragen die onze stylisten vaak tegenkomen. In 60 minuten kunnen onze stylisten ongeveer twee van onderstaande punten uitgebreid bespreken. Mocht je meer van deze punten willen bespreken, dan kan het advies verlengd worden per 30 minuten.

Samen met de interieurstylist stel je een passend kleurenpalet samen met originele kleurstalen die aansluiten bij je persoonlijke interieurwensen en de mogelijkheden van je interieur. Je kiest voor Boer Staphorst, omdat je na het advies direct geïnspireerd raakt door onze bekende merken die wij verkopen.

Hieronder vind je een aantal kleurvragen die onze stylisten vaak tegenkomen:

  • Welke kleuren pas ik toe op de wanden en waar?
  • Wat is een geschikte vloer voor mij en welke kleur kies ik dan?
  • Welke raamdecoratie kies ik en in welke kleur?

Duur kleuradvies: 60 minuten
Locatie: in onze winkel
Prijs: 50,- euro

Wat krijg je hiervoor?

  • antwoord op al jouw kleurvragen
  • een passend kleurenpalet
  • bij besteding van 500 euro naar aanleiding van dit advies ontvang je een cadeaucheque t.w.v. 50,- euro

Onze stylisten zien graag uit naar jouw komst en houden gezien de planning daar ook rekening mee. Daarom zijn we genoodzaakt om bij het niet nakomen van een afspraak de kosten van het advies bij je in rekening te brengen. Je kunt tot 48 uur van tevoren nog de afspraak via de mail of telefonisch annuleren. Alvast bedankt voor je begrip!

Plan jouw afspraak

filter en sorteer