Personal shopper

Wil jij ook graag persoonlijk advies bij de zoektocht naar de juiste meubelen en woonaccessoires? Want soms kan het moeilijk zijn om een beslissing te nemen als het gaat om het uitkiezen van een nieuwe inrichting.

Hulp bij het shoppen

Twijfel je of je wel de juiste keuzes maakt? Dan is het ook mogelijk om onze stylisten als personal shopper in te schakelen. Dit kan zijn als gevolg op een standaard interieuradvies of gewoon los in te plannen. In een tijdsbestek van 2 uur is het mogelijk om met onze stylisten door onze winkel te lopen. Je wordt dan geholpen bij het uitzoeken van (woon)accessoires voor jouw ideale inrichting. Ook kijken ze mee naar kleuren en materialen en kunnen ze meedenken over het afstylen van jouw woning.

Duur standaard interieuradvies: twee uur
Locatie: Boer Staphorst
Prijs: 100,- euro

Bij besteding van 1000,- euro naar aanleiding van dit advies van onze personal shopper ontvang je een cadeaucheque t.w.v. 100,- euro.

Onze stylisten zien graag uit naar jouw komst en houden gezien de planning daar ook rekening mee. Daarom zijn we genoodzaakt om bij het niet nakomen van een afspraak de kosten van het advies bij je in rekening te brengen. Je kunt tot 48 uur van tevoren nog de afspraak via de mail of telefonisch annuleren. Alvast bedankt voor je begrip!

Plan jouw afspraak

filter en sorteer