Verlichtingsadvies

Licht is een belangrijke sfeermaker in huis en interieur. Vaak wordt verlichting hierbij onderschat of vergeten. Dat is jammer, want de juiste verlichting kan het interieur een stuk beter tot zijn recht laten komen. Met een lichtplan helpt onze styliste je, tijdens een verlichtingsadvies, om de ruimte optimaal tot leven te laten komen.

Tijdens het verlichtingsadvies wordt er gekeken naar de verschillende functies en behoeftes qua licht in de ruimte. Hierin worden een aantal onderwerpen meegenomen:

  • Het aangeven van lichtpunten, denk hierbij aan basisverlichting, functionele- en sfeerverlichting
  • Uitgewerkte armaturen met passende modellen binnen jouw woonstijl
  • Uitgewerkte lichtbronnen met lichtsterktes, lumen en kleurtemperatuur

Tip: neem een plattegrond of foto’s van de gewenste ruimte mee (liefst op schaal) met daarin de meubelen naar het verlichtingsadvies. Zo kan de styliste een passend advies geven.

Duur verlichtingsadvies: 60 minuten
Locatie: in onze winkel
Prijs: 150,- euro

Wat krijg je hiervoor?

Het verlichtingsadvies kost 150,- euro, maar hiervoor krijg je:

  • zoveel mogelijk tips en oplossingen
  • plattegrond met indelingsschets
  • bij besteding van 500 euro naar aanleiding van dit advies ontvang je een cadeaucheque t.w.v. 50 euro

Onze stylisten zien graag uit naar jouw komst en houden gezien de planning daar ook rekening mee. Daarom zijn we genoodzaakt om bij het niet nakomen van een afspraak de kosten van het advies bij je in rekening te brengen. Je kunt tot 48 uur van tevoren nog de afspraak via de mail of telefonisch annuleren. Alvast bedankt voor je begrip!

Plan jouw afspraak

filter en sorteer