Kleurinspiratie

Verf was vroeger in een bepaald aantal kleuren en soorten verkrijgbaar, dat is tegenwoordig wel anders. Bij Boer Staphorst hebben we kleuren in overvloed en talloze mogelijkheden met verf van professionele merken. Laat u inspireren.

In de periode van 1 juni t/m 30 september ontvang je bij aankoop van 2 liter Sikkens Rubbol buitenlak een GRATIS meesterhand Roll&Go bak. Let op, OP = OP!

verf Boer staphorst

Voordelen van Sikkens Rubbol BL Rezisto binnenlak

  • Beschermt houtwerk tegen slijtage
  • Crosslinking technologie maak de lak extreem sterk
  • Geurarme en sneldrogende lak voor binnen

Onze verfmerken

Onze verfmerken staan voor kleurinspiratie, ze zijn altijd op de hoogte van de laatste kleurtrends. Alle merken blijven zich ontwikkelen waardoor de laatste innovaties ook bij Boer Staphorst verkrijgbaar zijn. Op onze verfafdeling krijgt u veel kleurinspiratie, bekijk welke kleur het beste bij u past. Wij verkopen de onderstaande verfmerken;verfmerken-boer-staphorst

Hulp nodig bij uw Schildersklus?

Bij een schildersklus zijn er veel keuzes te maken: Wat is de situatie van de ondergrond? Welke producten heb ik nodig? Kortom, hoe bereik ik het gewenste resultaat? Met de Schilderskluswijzer van Sigma ontvangt u duidelijk advies hoe u de schildersklus het beste aan kan pakken.

Ontvang advies over mijn schildersklus >

Kleuradvies op maat

Alle kleurmogelijkheden die er tegenwoordig zijn maakt de keuze voor uw interieur niet gemakkelijk. Om te ontdekken welke kleuren het beste passen bij uw woonstijl geven onze stylisten u graag een advies op maat. Kies het advies dat past bij uw wensen en maak een afspraak.

Bekijk onze mogelijkheden interieuradvies >

Voorkant flyer interieuradvies op maat

Kleurinspiratie

Laat u inspireren door de nieuwste trendkleuren van onze verfmerken. Ieder merk volgt de laatste trends, maar heeft zijn eigen specialiteiten en mogelijkheden. Bij Wijzonol kan u bijvoorbeeld gratis samples bestellen en op deze wijze kleuren verf thuis uitproberen. Lees meer >

Tranquil Dawn:  Flexa Kleur van het Jaar 2020

Wat een prachtige kleur is de Kleur van het Jaar 2020: Tranquil Dawn! De kleur Tranquil Dawn straalt kalmte en helderheid uit in ieder interieur en zorgt voor balans. De lichte tint beweegt zich tussen groen, grijs en blauw. Perfect te combineren met elke andere kleur in jouw interieur. We willen allemaal graag onze horizon verbreden en deze ontwakende horizon is een inspiratiebron geweest voor het kiezen van Tranquil Dawn.

Bekijk meer over Tranquil Dawn >

Tranquil Dawn

Chinese Porcelain: Histor Kleur van het Jaar 2018

Blauw is de kleur van rust, stabiliteit en kalmte. Naast kalmte is blauw ook een kleur die spreekt en opvalt. Chinese Porcelain is een diepe, krachtige blauwtint die de perfecte balans biedt tussen rust en sprekend. De kleur is een prachtige mix van kobalt- en inktblauw. Chinese Porcelain geeft je een kans om te ontsnappen aan het drukke leven en neemt je mee naar de rustgevende natuur.

Bekijk meer over Chinese Porcelain >

Histor Trendkleur 2020

Eigen verfmengservice

Boer Staphorst heeft een eigen verfmengservice met verschillende mengmachines waardoor verf van elk merk bij ons gemengd kan worden op de gewenste kleur. Er zijn ondenkbaar veel kleuren verkrijgbaar, allemaal worden ze perfect voor u gemengd. Lees meer over onze verfmengservice >

Kom langs in onze winkel om alle kleuren en mogelijkheden te bekijken. Onze verfspecialisten helpen je graag!

Bekijk hier onze openingstijden >

Kleurinspiratie

Om sfeer in huis toe te voegen, voeg je kleur toe aan je…

Flexa heeft zojuist de Kleur van het Jaar 2019 bekend gemaakt! En de…

Toe aan iets nieuws op de muur? Of vind je de muur wat…

Bekijk meer woonblogs >