Kleurinspiratie

Verf was vroeger in een bepaald aantal kleuren en soorten verkrijgbaar, dat is tegenwoordig wel anders. Bij Boer Staphorst hebben we kleuren in overvloed en talloze mogelijkheden met verf van professionele merken. Laat u inspireren.

verf Boer staphorst

Voordelen van Sikkens Rubbol BL Rezisto binnenlak

  • Beschermt houtwerk tegen slijtage
  • Crosslinking technologie maak de lak extreem sterk
  • Geurarme en sneldrogende lak voor binnen

Onze verfmerken

Onze verfmerken staan voor kleurinspiratie, ze zijn altijd op de hoogte van de laatste kleurtrends. Alle merken blijven zich ontwikkelen waardoor de laatste innovaties ook bij Boer Staphorst verkrijgbaar zijn. Op onze verfafdeling krijgt u veel kleurinspiratie, bekijk welke kleur het beste bij u past. Wij verkopen de onderstaande verfmerken;

verfmerken-boer-staphorst

Hulp nodig bij uw Schildersklus?
Bij een schildersklus zijn er veel keuzes te maken: Wat is de situatie van de ondergrond? Welke producten heb ik nodig? Kortom, hoe bereik ik het gewenste resultaat? Met de Schilderskluswijzer van Sigma ontvangt u duidelijk advies hoe u de schildersklus het beste aan kan pakken.

Ontvang advies over mijn schildersklus >

Kleuradvies op maat

Alle kleurmogelijkheden die er tegenwoordig zijn maakt de keuze voor uw interieur niet gemakkelijk. Om te ontdekken welke kleuren het beste passen bij uw woonstijl geven onze stylisten u graag een advies op maat. Kies het advies dat past bij uw wensen en maak een afspraak.

Bekijk onze mogelijkheden interieuradvies >

Voorkant flyer interieuradvies op maat

Kleurinspiratie

Laat u inspireren door de nieuwste trendkleuren van onze verfmerken. Ieder merk volgt de laatste trends, maar heeft zijn eigen specialiteiten en mogelijkheden. Bij Wijzonol kan u bijvoorbeeld gratis samples bestellen en op deze wijze kleuren verf thuis uitproberen. Lees meer >

Spiced Honey: Kleur van het Jaar 2019
De Flexa Kleur van het Jaar 2019 is Spiced Honey geworden. Een warme amberkleurige tint die overal in huis gebruikt kan worden. Flexa heeft gekozen voor deze kleur om een sfeer van positiviteit en optimisme in huis te brengen waarbij er een sterk verlangen is om ‘het licht binnen te laten’. Afhankelijk van de gewenste sfeer in je woning, kan deze chique en luxueuze kleur in allerlei kleurcombinaties gebruikt worden om verschillende stemmingen te creëren.

Bekijk meer over Spiced Honey >

Flexa Kleur van het Jaar 2019: Spiced Honey

Heart Wood: Kleur van het Jaar 2018
De Flexa Kleur van het Jaar 2018 is Heart Wood. Flexa heeft gekozen voor deze grijsroze tint om je weer in contact te laten komen met de rustgevende kleuren uit de natuur. Afhankelijk van de gewenste sfeer in je woning, kun je deze moderne tint in allerlei kleurcombinaties gebruiken om verschillende stemmingen te creëren.

Bekijk meer over Heart Wood >

Climax: Kleur van het Jaar 2018
Ook Histor heeft zijn nieuwe kleur van het jaar bekend gemaakt: Climax. Het is een diepgrijze kleur met een warme ondertoon. Het is een bescheiden kleur waardoor hij met veel verschillende kleuren gecombineerd kan worden.

Bekijk meer over Climax >

histor climax lambrisering- Boer Staphorst  histor climax geel- Boer Staphorst

Flexa Kleur van het Jaar 2017: Denim Drift
De nieuwe kleur van het jaar is bekend gemaakt vanuit Flexa – Akzo nobel. In 2017 gaan we voor Denim Drift: een mooie, vergrijsde, blauwe kleur die in elke ruimte gebruikt kan worden en binnen elke interieurstijl past.

Bekijk de Kleur van het Jaar 2017 >

cf17-kleur-van-het-jaar-4

Histor Kleur van het jaar 2017: Dorade
Ook Histor heeft nu zijn keuze voor Kleur van het Jaar 2017 bekend gemaakt: Dorade. Dit is geen grijsblauw zoals Denim Drift van Flexa, maar een warme elegante violet-grijze tint!

Bekijk de kleur Dorade>

Histor kleur van het jaar 1

Eigen verfmengservice
Boer Staphorst heeft een eigen verfmengservice met verschillende mengmachines waardoor verf van elk merk bij ons gemengd kan worden op de gewenste kleur. Er zijn ondenkbaar veel kleuren verkrijgbaar, allemaal worden ze perfect voor u gemengd. Lees meer over onze verfmengservice >

Bekijk het onderstaande filmpje van onze verfafdeling en fotogalerij voor kleurinspiratie.

Kleurinspiratie

Zojuist heeft Flexa de kleur van het Jaar 2018 bekend gemaakt: Heart Wood.…

-

Toe aan iets nieuws op de muur? Of vind je de muur wat…

Bekijk meer woonblogs >