Pure & Original

Het verfmerk Pure & Original is trendy en stijlvol. Schitterende kleuren en prachtige verfsoorten voor een unieke uitstraling. De verf van Pure & Original wordt tot op de dag van vandaag nog steeds op de authentieke wijze helemaal zelf gemaakt.

Pure & Original

Collectie Pure & Original

De collectie van Pure & Original bestaat uit verf voor zowel binnen als voor buiten. Deze collectie bestaat uit ruim 140 verschillende kleuren. Alle kleuren hebben zijn oorsprong in de natuur gevonden en zijn deels of volledig gemaakt uit mineralen en pigmenten. Dit resulteert in een zachte en levendige uitstraling. Het geeft ook een authentieke uitstraling aan uw kamer door de diepe en warme kleuren. De verf voldoet uiteraard aan de strengste wettelijke bepalingen en milieueisen.

Colour Collection: Cosmopolitan Chique

Alle verf van Pure & Original wordt gekleurd met 100% minerale pigmenten, waarvan ook de basis zo veel mogelijk mineraal is. De meeste bekende verven en kleuren zijn natuurlijk. Zo worden de Classico krijtverf en de Fresco kalkverf vaak gekozen in natuurlijke grijze en beige tinten voor een landelijke en huiselijke sfeer. Maar naast de vergrijsde, natuurlijke kleurtonen zijn er nog veel meer kleuren verkrijgbaar!

Pure & Original Pure & Original

Namelijk de eerste Colour Collection: Cosmopolitan Chique, een selectie van kleuren die elkaar prachtig aanvullen en een bijzondere sfeer neerzetten. In deze collectie wordt aandacht gegeven aan kleur met een overdaad aan volle en rijke kleuren. Zo bestaat dus de collectie uit een variatie van zacht roze met een fluweel zachte uitstraling, diep paars vol van kracht, spiegelglad rood tot een scala blauw nuances in betonlook. De kleuren zijn zacht, diep, vol en intens. En komen dan ook het beste tot zijn recht dankzij de natuurlijke pigmenten. Je verdwijnt bijna in de kleuren wanneer deze op de muur zitten.

6 soorten verf

Pure & Original heeft in haar assortiment zes verschillende soorten verf, die allemaal een heel ander effect creëren. Daardoor heeft Pure & Original voor ieder wat wils! Welke soort verf vind jij het mooiste?

Pure & Original Pure & Original
Classico Krijtverf – Fresco Kalkverf

Pure & Original Pure & Original
Special: Italian Wax > – Licetto Paint

Pure & Original Pure & Original
Marrakech Walls – Traditional Paint

Meer weten over alle verfsoorten? Bekijk de hele collectie van Pure & Original op www.pure-original.nl of kom gezellig eens langs in onze winkel. Ook beschikt Pure & Original over een uitgebreide fotogalerij, vol met mooie foto’s. Ideaal om inspiratie op te doen!

Pure & Original Pure & Original

Pure & Original