Pure & Original

Het verfmerk Pure & Original is trendy en stijlvol. Schitterende kleuren en prachtige verfsoorten voor een unieke uitstraling. De verf van Pure & Original wordt tot op de dag van vandaag nog steeds op de authentieke wijze helemaal zelf gemaakt.

Pure & Original bij Boer Staphorst

Collectie Pure & Original

De collectie van Pure & Original bestaat uit binnen- en buitenverven. Deze collectie bestaat uit ruim 140 verschillende kleuren. Alle kleuren hebben zijn oorsprong in de natuur gevonden en zijn deels of volledig gemaakt uit mineralen en pigmenten. Dit resulteert in een zachte en levendige uitstraling. Het geeft ook een authentieke uitstraling aan uw kamer door de diepe en warme kleuren. De verf voldoet uiteraard aan de strengste wettelijke bepalingen en milieueisen.

Colour Collection: Cosmopolitan Chique

Alle verf van Pure & Original wordt gekleurd met 100% minerale pigmenten, waarvan ook de basis zo veel mogelijk mineraal is. De meeste bekende verven en kleuren zijn natuurlijk. Zo worden de Classico krijtverf en de Fresco kalkverf vaak gekozen in natuurlijke grijze en beige tinten voor een landelijke en huiselijke sfeer. Maar naast de vergrijsde, natuurlijke kleurtonen is er nog meer!

Pure-original-verven-kleuren

Namelijk de eerste Colour Collection: Cosmopolitan Chique, een selectie van kleuren die elkaar prachtig aanvullen en een bijzondere sfeer neerzetten. In deze collectie wordt aandacht gegeven aan kleur met een overdaad aan volle en rijke kleuren. Zo bestaat dus de collectie uit een variatie van zacht roze met een fluweel zachte uitstraling, diep paars vol van kracht, spiegelglad rood tot een scala blauw nuances in betonlook. De kleuren zijn zacht, diep, vol en intens. En komen dan ook het beste tot zijn recht dankzij de natuurlijke pigmenten. Je verdwijnt bijna in de kleuren wanneer deze op de muur zitten.

Pure & Original - colourful collection Pure & Original - colourful collection Pure & Original - colourful collection

De collectie van Pure & Original bestaat uit acht soorten:

pure_original_kalkverf_nstyling_19       pureandoriginal lime paint kalkverf Thunder Sky - &Styling2b       pure&original_marrakech_key-visuals_2013_-16-2
         Fresco Kalkverf                              Classico Krijtverf                          Marrakech Walls > 

pureandoriginal voorbeeld lak hoogglans      Pure & Original - Carazzo       verfsoorten Pure & Original
         Traditional Paint                                Carazzo                                               Kalei 

Pure & Original       Italian-Waxxx
          Classico Facade                        Special: Italian Wax >

Meer weten over alle verfsoorten?
Bekijk de hele collectie van Pure & Original op www.pure-original.nl. Ontdek alle verfkleuren en laat u inspireren door de nieuwste blogs. Of bekijk de Inspiratie Catalogus over de producten van Pure & Original.

Pure & Original - Licetto Pure & Original Pure & Original - Fresco kalkverf

Blogs over Pure & Original

De afgelopen weken heeft Pure & Original haar nieuwste kleuren één voor één…

De blauwgroene tinten maken een comeback! Voor de koude maanden is het helemaal…

Nieuw bij Boer: de Italian Wax van Pure & Original! Toe aan iets…

Bekijk meer woonblogs >