Wijzonol verf

Wijzonol is een verfmerk, dat niet meer weg te denken is uit de verfbranche. Het assortiment van Wijzonol is veelzijdig, van grondverf tot beits.

Wijzonol verven  Wijzonol Boer Staphorst

Waar staat Wijzonol verf voor?

Wijzonol is vakverf en bestaat al sinds 1916. Het staat voor Nederlandse vakmanschap van nu, Wijzonol verf is geschikt voor professionele schilders en de kritische doe-het-zelvers. Het is duurzame verf en zorgt ervoor dat schilderwerk van topkwaliteit mogelijk is. Wijzonol staat voor vernieuwing en verbetering, een innovatie moet voldoen aan drie uitgangspunten; bijdragen aan een schoner milieu, het product en proces verbeteren en de vernieuwing moet zinvol zijn voor de klant, het moet de gebruiker ook daadwerkelijk vooruit helpen.

Trendkleuren 2018-2019

Laat u inspireren door de trendkleuren van 2018-2019 van Wijzonol. Wijzonol heeft vele kleurtrends ontwikkeld, dus voor ieder wat wils! Bekijk de prachtige kleurencombinaties voor een warme sfeer in huis.

Ontdek de nieuwste trendkleuren >

Twijfels? Bestel een Semppel!

Twijfelt u over de kleur? Test deze dan eerst thuis uit met de Semppels van Wijzonol. Een Semppel is een kleurtester in een handig knijpzakje met 1m² echte muurverf verkrijgbaar in meer dan 1800 kleuren. Zo kunt u gemakkelijk de gewenste kleur thuis zien en beleven, en of deze daadwerkelijk past bij uw meubels en vloer. Vindt uw favoriete kleur in de online kleurenwaaier van Wijzonol óf in de Trend Corner met ieder seizoen de nieuwste kleur- en interieurtrends.

kleurinspiratie Boer Staphorst

Bestel snel uw semppel!

Bestel uw semppel voor €2,95. Bij aankoop van de Wijzonol verf ontvangt u bij Boer Staphorst de kosten terug, dus kom gezellig langs in onze winkel. Onze verfspecialisten helpen je graag!

Bestel hier uw semppel >

Verfblogs

Zodra de zon zachtjes om de hoek komt, gooien we allemaal onze ramen…

Zojuist heeft Flexa de Kleur van het Jaar 2020 bekend gemaakt! Het was…

Flexa Pure komt met wel iets heel bijzonders: een kalkmatte muurverf. Het verschil…

Bekijk meer woonblogs >