Wijzonol verf

Wijzonol is een verfmerk, dat niet meer weg te denken is uit de verfbranche. Het assortiment van Wijzonol is veelzijdig, van grondverf tot beits.

Wijzonol verven  Wijzonol Boer Staphorst

Waar staat Wijzonol verf voor?
Wijzonol is vakverf en bestaat al sinds 1916. Het staat voor Nederlandse vakmanschap van nu, Wijzonol verf is geschikt voor professionele schilders en de kritische doe-het-zelvers. Het is duurzame verf en zorgt ervoor dat schilderwerk van topkwaliteit mogelijk is. Wijzonol staat voor vernieuwing en verbetering, een innovatie moet voldoen aan drie uitgangspunten; bijdragen aan een schoner milieu, het product en proces verbeteren en de vernieuwing moet zinvol zijn voor de klant, het moet de gebruiker ook daadwerkelijk vooruit helpen.

Trendkleuren najaar 2016
Laat u inspireren door de trendkleuren najaar 2016 van Wijzonol. Stadse Neutralen, Botanische Herfst en Mysterieus & Romantisch. Bekijk de prachtige kleurencombinaties voor een warme sfeer in huis.

Ontdek de nieuwste trendkleuren >

Trendcorner 2017: warme aardse kleuren
In de trendcorner van Wijzonol zijn ieder seizoen de laatste woontrends te bekijken. De inspiratie van de nieuwste Trend Corner van Wijzonol is ontstaan doordat ze grenzen zien vervagen tussen landen, culturen en disciplines. En tegelijkertijd digitaliseert ons leven, maar verlangen we meer naar de echte connectie met de natuur. Dat heeft geresulteerd in een prachtige collectie met uitgesproken kleuren zoals blauw bordeaux en warme aardse kleuren. Ook konden de verschillende groentinten niet ontbreken.

Ontdek de Wijzonol trendcorner 2017 >

Bekijk onze fotogalerij onderaan de pagina voor meer kleuren uit de Trendcorner 2016

Twijfels? Bestel een Semppel!
Twijfelt u over de kleur? Test deze dan eerst thuis uit met de Semppels van Wijzonol. Een Semppel is een kleurtester in een handig knijpzakje met 1m² echte muurverf verkrijgbaar in meer dan 1800 kleuren. Zo kunt u gemakkelijk de gewenste kleur thuis zien en beleven, en of deze daadwerkelijk past bij uw meubels en vloer. Vindt uw favoriete kleur in de online kleurenwaaier van Wijzonol óf in de Trend Corner met ieder seizoen de nieuwste kleur- en interieurtrends.

image-2016-07-28 (1)

Bestel snel uw semppel!
Bestel uw semppel voor €2,95. Bij aankoop van de Wijzonol verf ontvangt u bij Boer Staphorst de kosten terug.

Bestel hier uw sempel >