Dressoirs

Heb jij ook last van allerlei rondslingerende spullen waar je geen plek voor kunt vinden in huis? Wij hebben voor jou de oplossing: een dressoir! Je creëert namelijk extra opbergruimte, maar je kunt bovenop ook nog je spullen kwijt. Dressoirs zijn er in allerlei stijlen, zodat deze altijd bij jouw interieur past. Over het algemeen doet het niet alleen dienst als tv meubel, maar kan een dressoir ook prima in de zithoek staan of als ruimteverdeler worden gebruikt. Je houdt jouw huis stijlvol opgeruimd en netjes.

Een nuttige toevoeging

Een dressoir is enorm veelzijdig. Daarom kun je hem ook in bijna iedere kamer neerzetten als nuttige toevoeging. Over het algemeen staat een dressoir in de woonkamer, maar in feite kun je er meerdere kanten mee op. Afhankelijk van de grootte van de ruimte kan een dressoir ook handig zijn voor in de hal of de slaapkamer. En daarbij misstaat een dressoir ook zeker niet in een kantoor. Je hebt dan eindelijk eens de mogelijkheid hebt om alle rondslingerende papieren en ordners netjes op te bergen.

Dressoirs komen op heel veel plekken in huis goed tot zijn recht. Het meest prettige aan een dressoir is de opbergruimte. In de slaapkamer berg je gemakkelijk jouw beddengoed en/of ondergoed erin op. In de woonkamer kun je er jouw sleutels en andere benodigdheden in kwijt. Ook kun je een dressoir goed gebruiken als tv meubel. Jouw televisie staat veilig op goede hoogte en je hoeft geen gaten in de muur te boren.

Ontdek meer van onze tv meubelen

Het is ook een idee om een dressoir te gebruiken als ruimteverdeler. Plaats hem bijvoorbeeld voor je bed, zo scheid jij je slaapplek heel eenvoudig af van de rest van de ruimte. Je creëert hierdoor net wat meer privacy.

Diverse soorten stijlen

Bij ons in de winkel vind je diverse dressoirs voor verschillende woonstijlen. Heb jij een landelijke woonstijl? Dan kies je al snel voor een dressoir met een oudere uitstraling. Maar heb jij juist een moderne woonstijl? Dan kies je liever voor een strakker dressoir in wit of een andere neutrale kleur omdat je de minimalistische stijl graag wilt doorvoeren. Een combinatie van hout en een andere kleur zie je voornamelijk in een Scandinavische interieurstijl. Wil je een keer iets helemaal anders? Kies dan voor een hip dressoir in webbing stijl van het merk HKliving.

Of jouw nieuwe dressoir speciale verzorging nodig heeft, dan ligt eraan wat het materiaal van het dressoir is. Heb je voor eentje met een hoogglans lak gekozen, dan moet je af en toe even met een doekje aan de slag om vingerafdrukken weg te halen. Heb je een dressoir van hout, dan kun je deze het beste elk halfjaar behandelen met een speciaal middel voor hout. Kom je er niet helemaal uit? Vraag dan zeker onze verkoopspecialisten voor de juiste onderhoudstips.

Waar moet je op letten?

Heb je meer ruimte in huis, dan is een dressoir ook goed te combineren met andere kasten. Wanneer je er een mooie lamp of vaas op zet, dan maak je het pas echt af. Maar er zijn wel een paar dingen belangrijk bij het kopen van het juiste dressoir in jouw woning. Meet van tevoren altijd de beschikbare ruimte voor het dressoir. Je moet altijd rekening houden met openslaande deuren en loopruimte.

Denk ook altijd aan het materiaal. Bekijk van tevoren altijd hoe je het dressoir moet onderhouden en hoeveel tijd je daarvoor over wilt hebben. En ben jij iemand die regelmatig het interieur omgooit, dan kan het zeker handig zijn om voor een dressoir te gaan dat makkelijk te verplaatsen is.

Dressoirs vind je dus in verschillende soorten en maten. Dit betekent dat deze ook verdeeld door de winkel te vinden zullen zijn. Op zowel onze kastenafdeling als onze woonafdeling vind je diverse dressoirs. Kom dus zeker eens langs om de mogelijkheden te bekijken.

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer