Inloopkasten

De wens van vele vrouwen; een inloopkast! Daarbij is het ook nog eens de oplossing voor veel opbergruimte omdat alle ruimte van de kast wordt benut. Al jouw kleding heb je met een inloopkast binnen handbereik en geeft overzicht in jouw hele garderobe. Zo vind je alles direct wat je zoekt.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wanneer je een kamer over hebt in jouw woning, dan kun je daar perfect een inloopkast van maken. Een inloopkast kan altijd op maat gemaakt worden. Een raam of een toegangsdeur die al aanwezig is in de kamer is hierbij geen probleem. Maar heb je geen kamer over? Beschik je over een grotere kamer, dan is er vaak de mogelijkheid om hierin ook een inloopkast te realiseren. Er is altijd een passende oplossing en de mogelijkheden zijn eindeloos.
De indeling van een inloopkast is naar eigen wens helemaal zelf te bepalen. Zelfs de kastdiepte is per muur aan te passen. Zit er een schuine muur in de ruimte? Geen probleem, ook dit wordt meegenomen in het ontwerp. Zo zorgen we ervoor dat alle ruimte optimaal benut wordt.

Een open of dichte inloopkast?

Wil je graag een open inloopkast? Dan kun je deze perfect op maat laten maken. Of de kast nu om de hoek moet gaan of onder een schuine wand geplaatst moet worden. Het is allemaal mogelijk! Ook de ruime keuze aan materialen en verlichting maakt het plaatje helemaal af. Bij een open inloopkast is het heel belangrijk dat de binnenkant er netjes uitziet. De binnenkant is altijd in één keer te overzien. Door de onderdelen optimaal op elkaar aan te laten sluiten, zorg je voor een geheel.
Maar een open inloopkast is niet voor iedereen weggelegd. Het is daarom ook mogelijk om de kast af te sluiten met draaideuren en/of schuifdeuren. Dit kan overigens allemaal op maat gemaakt worden. Bij deze kast wordt het aanzicht niet meer bepaald door de binnenkant van de kast, maar juist door de deuren die ervoor zitten. Er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Ook met een dichte inloopkast is het mogelijk om deze in een hoek te plaatsen of onder een schuine wand.

Stel jouw ideale inloopkast samen

Niet alleen de indeling is naar eigen wens samen te stellen, maar de keuze in materiaal is ook ruim. In onze winkel vind je diverse soorten materialen en kleuren. Je hebt de mogelijkheid om de inloopkast nog meer compleet te maken door accessoires toe te voegen zoals een schoenenrek en/of een kledinglift. Voor een extra sfeervolle uitstraling kies je ook nog voor subtiele verlichting door middel van spotjes of LED verlichting wat bevestigd is aan de panelen van de kast. En daarbij is de kast dus volledig af te sluiten met een mooie en bijpassende schuifdeuren.

Hulp van de specialisten

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van inloopkasten. De kleuren, materialen en extra accessoires zoals verlichting kun je helemaal zelf bepalen. Kom je er zelf nog niet helemaal uit? Onze specialisten helpen jou graag bij het uitzoeken van een inloopkast die volledig aansluit bij jouw persoonlijke wensen.
Eenmaal na aankoop van de nieuwe inloopkast, wordt het tijd voor het monteren van de kast. Je kunt ervoor kiezen om deze zelf te plaatsen. Maar bij Boer Staphorst hebben we ook een eigen montageservice. Op deze manier heb je geen enkel omkijken naar de montage van jouw kast en wordt alles van A tot Z voor je geregeld. Wel zo makkelijk bij het plaatsen van een kast onder een schuine wand of in een hoek.

filter en sorteer