Kasten op maat

Het is fijn om een kast te kunnen kiezen die je wenst, uitgevoerd in de juiste maten en ook nog eens op de goede plek. Dus wat is er nu prettiger dan een kast op maat te hebben? Hierbij kun je elke kast kiezen die je wenst, met kasten op maat zit je altijd goed! Jij bent degene die alles bepaalt, alles is mogelijk!

Waarom kiezen voor kasten op maat?

Iedereen heeft wel een hoek in een ruimte die je het liefste zou willen gebruiken voor een kast om de ruimte op te vullen. Of het nu in de slaap-, woon- of zolderkamer is, overal kun je een kast op maat gebruiken. Zo past de kast perfect in elke hoek en onder elk soort plafond zelfs als deze schuin is. Wat ook nog een voordeel is aan kasten op maat is dat je deze precies kunt inrichten zoals jij het wilt. Van hangroedes tot schoenenplanken en van verlichting tot extra lades.

Wat zijn de mogelijkheden?

Heb jij een schuine wand en wil je daar graag een kast plaatsen om de ruimte zo goed mogelijk te benutten? Het is mogelijk! Er wordt voor gezorgd dat de kast zo wordt gemaakt dat deze precies onder een schuin dak past of bijvoorbeeld onder een trap. Het is belangrijk om de ruimte zo praktisch mogelijk te benutten. Elke situatie is verschillend, hoeveel ruimte is nodig en wat voor een deuren wil je? Bedenk van tevoren goed wat je wilt, zodat onze specialisten jou van het beste advies kunnen voorzien. Het kiezen voor schuifdeuren is ideaal, deze nemen namelijk weinig ruimte in beslag. Het is ook mogelijk om er een spiegel op te zetten, dit scheelt ook weer ruimte.

Inloopkast op maat

Een standaard inloopkast is niet voor iedereen weggelegd. Daarom is het ook mogelijk om een inloopkast op maat te maken waarbij diverse mogelijkheden zijn. Een eenvoudige inloopkast heeft diverse lig- en hangmogelijkheden, wordt standaard geleverd zonder achterwand en heeft een beperkte hoogte. Maar bij de luxere variant is de hoogte variabel, is er een achterwand en is plaatsing onder een schuin dak of in een hoek geen probleem. Je kunt zo optimaal jouw ruimte benutten. Het interieur van de inloopkast kan volledig naar wens worden gemaakt. Je kunt hierbij denken aan ingebouwde verlichting, aparte rekken voor schoenen en stangen om hangende kleding naar je toe te trekken.
In alle gevallen gaat het bij inloopkasten om maatwerk. De grootte, diepte en vorm zijn variabel en de keuze voor het interieur is oneindig. Een inloopkast op maat kan in een U-vorm of L-vorm worden geleverd, maar andere vormen zijn natuurlijk ook mogelijk.

Ontdek onze inloopkasten

Kledingkast op maat

Het gebeurt regelmatig dat mensen een kledingkast kopen en erachter komen dat de afmetingen net niet zijn zoals ze gehoopt hadden. Dit resulteert in een kledingkast die niet optimaal de ruimte benut. Daarnaast is het ook zo dat, ook al is er genoeg ruimte, het mooier staat als een kledingkast op maat perfect staat in de kamer.

Jouw kledingkast, ook wel garderobekast genoemd, wil je zo ingedeeld hebben dat al jouw kleding erin past. De indeling van de kledingkast is dus heel erg belangrijk en maakt dat het maatwerk wordt. Je wilt maximaal gebruik maken van alle ruimte die je hebt. Hiervoor zijn een aantal punten belangrijk, zoals veel legplanken, verlichting, hangroedes en nog veel meer mogelijkheden. Een kledingkast op maat of garderobekast op maat laat je over het algemeen maken met dichte deuren zodat jouw kleding niet altijd in het zicht ligt.

Inbouwkast op maat

Een groot voordeel van een inbouwkast op maat ligt natuurlijk voor de hand, hij past altijd perfect. Daarbij is het ook nog eens de oplossing voor lelijke hoekjes en nissen in jouw woning. Onder een schuin dak is een inbouwkast een aanwinst voor goede opbergruimte in huis. Een inbouwkast op maat heeft dus veel meer te bieden dan een standaardkast en zeker de moeite waard.

Kastenwand op maat

Soms wil je jouw mooie woonitems niet verstoppen, maar juist laten zien. Kies dan voor een functionele wandkast op maat van String Furniture. Het is een functionele kastenwand op maat met een minimalistische uitstraling. Je stelt met String Furniture een wandkast op maat zelf samen. Dankzij het modulaire systeem kun je zelf de hoogte, breedte en indeling van de kastenwand bepalen. Met het open systeem kun je jouw mooiste items laten zien. maar tegelijkertijd kun je ook gesloten elementen toevoegen die ruimte biedt aan items die je liever uit het zicht houdt. Een wandkast op maat biedt met een modulair systeem tal van mogelijkheden.

Bekijk meer van String Furniture

Boekenkast op maat

Heb jij een grote verzameling boeken en houd je van lezen? Dan wil je de boeken gemakkelijk kunnen opbergen maar ook weer gemakkelijk kunnen pakken om te lezen. En is jouw wens geen standaard boekenkast die iedereen in huis heeft? Dan kun je kiezen voor een boekenkast op maat. Om verschillende redenen kun je kiezen voor een boekenkast op maat. Je wilt bijvoorbeeld een boekenkast die precies past op een bepaalde plek in jouw woning waarin jij al jouw boeken kwijt kunt. Of je wilt een unieke boekenkast in huis die je helemaal naar eigen wens samenstelt. Misschien dat je jouw boeken niet in het zicht wilt hebben, dan kies je voor een inbouw boekenkast met schuifdeuren. Dus of je nu wilt wisselen van kleur, stijl of legplanken, het is allemaal mogelijk met een boekenkast op maat.

Een boekenkast is niet alleen geschikt om boeken in kwijt te kunnen. Tegenwoordig zien we ook vaak de combinatie met een tv-meubel. Het mooiste is om dit alles op elkaar aan te laten sluiten. Wil je glans, kleur, verschillende vakken, deurtjes of lades? Het is allemaal mogelijk!

Hoe ziet het proces eruit bij aankoop?

Wanneer je een situatie in huis hebt, waarin een kast op maat genoodzaakt is, dan doe je er goed om je van tevoren te bereiden. Voordat je in onze winkel komt, dan heb je de maten opgemeten. Je denkt hierbij aan de hoogte, breedte en diepte van de ruimte. Onze specialisten bespreken jullie wensen en maken vervolgens een tekening en offerte. Hierna heb je tijd om nog even na te denken voordat je de keuze maakt. Heb je uiteindelijk de knoop doorgehakt, dan wordt er een meetafspraak ingepland omdat het hier maatwerk betreft. Nadat de kast is binnengekomen, dan wordt er contact opgenomen voor een montageafspraak.

Kies je voor een kast op maat, dan heb je logischerwijs te maken met maatwerk. Onze eigen montageservice zorgt ervoor dat alles van A tot Z wordt geregeld. Je hebt zelf geen omkijken meer naar de montage van de kast. Wel zo makkelijk bij het plaatsen van een kast onder een schuine wand of in een hoek.

filter en sorteer