Opbergkasten

Onmisbaar in jouw woning, een opbergkast om al jouw spullen in op te bergen. Een opbergkast zorgt voor een opgeruimd huis en dat is wel zo fijn. En hoe hoog, breed of diep de kast moet zijn. Wij hebben overal een passende oplossing voor. Voor elke ruimte hebben wij de perfecte opbergkast in ons assortiment.

Kasten in allerlei stijlen

Ben je van plan om een opbergkast aan te schaffen voor jouw spullen, dan heb je vast wel voor ogen hoe deze eruit moet zien. Ten eerste moet hij goed in de ruimte passen, ongeacht dit de keuken, woonkamer of slaapkamer is en daarbij is het goed om te bedenken wat je uiteindelijk in de kast wilt plaatsen. Je wilt bijvoorbeeld een kast met grote vakken of een combinatie van vakken en lades of zelfs een kast met open vakken.

Kies je voor een kast met open vakken, dan biedt deze ruimte aan jouw woonaccessoires. Een opbergkast met open vakken kies je dus vaak voor in de woonkamer. Je interieur wordt direct een stuk gezelliger met een dergelijke kast. Daarna bepaal je de stijl van de kast. Ga je voor een industriële look of juist voor een landelijke look? Heb je deze wensen in kaart, dan kun je vervolgens de opbergkast kiezen die het beste bij jou past.

Bekijk ook onze inloopkasten

Nog meer keuzes…

Opbergkasten zijn er in verschillende uitvoeringen. Over het algemeen zijn veel opbergkasten gemaakt van kwalitatief hout zoals eikenhout of teak. Kies je voor een houten opbergkast, dan brengt deze sfeer en warmte in huis. Of wat denk je van een metalen opbergkast? Dan creëer je pas echt een stoere look in huis.

Stijlvol opbergen lukt dus gemakkelijk voor elke woonstijl door de ruime keuze uit handgrepen, lades, afmetingen en stijlen. Welke voorkeur je ook hebt, er is altijd een bijpassende oplossing. Daarnaast zijn de kasten ook geschikt voor vele ruimtes, zoals de slaapkamer, de hal en/of woonkamer. Eventueel kun je kleinere opbergkastjes ook ideaal gebruiken als nachtkastje naast jouw bed!

Onderhoud van de kast

Wanneer je een houten opbergkast koopt, dan raden wij wel aan om deze goed te onderhouden zodat het hout lang mee gaat. Maar er zijn dus veel mogelijkheden met opbergkasten. Materiaal en kleur kun je bijvoorbeeld helemaal zelf bepalen. Kom je er zelf nog niet helemaal uit? Onze verkopers in de winkel helpen jou graag bij het uitzoeken van dé perfecte opbergkast!

Eenmaal na aankoop van de opbergkast, moet de kast uiteindelijk gemonteerd worden. Is de montage niet ingewikkeld, dan kun je ervoor kiezen om deze zelf te plaatsen. Het is ook mogelijk om de kast door onze monteurs te laten monteren. Je hebt geen enkel omkijken naar de montage van jouw kast en alles wordt voor je geregeld.

Meer over onze service

filter en sorteer