TV meubels

Een item die veel mensen wel in huis hebben, een televisie. Om volop hiervan te kunnen genieten, is het niet alleen belangrijk dat je een goede televisie koopt maar ook het meubel wat je hiervoor wilt gebruiken. Moet de televisie bijvoorbeeld op ooghoogte staan en/of moet alle kabels netjes weggewerkt zijn? Op het gebied van tv meubels is de keuze ruim, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Waar moet je op letten?

Je wilt natuurlijk ontspannen televisie kunnen kijken, daarom moet je bij de aanschaf van jouw perfecte tv meubel goed denken om het volgende. Bij de aanschaf van een tv kast moet je goed rekening houden met jouw kijkgedrag. Zorg er altijd voor het meubel de juiste hoogte heeft en je uiteindelijk geen last van jouw nek krijgt. Kijk jij veel televisie en creëer je het liefst een thuisbioscoop? Kies dan voor een tv meubel waarin je het een en ander kunt opberger zoals de dvd-speler en/of afstandsbediening.

Je hebt verschillende soorten tv meubels met diverse voordelen en mogelijkheden. Kies je bijvoorbeeld voor een lowboard wandmeubel, dan heb je het liefst jouw tv op ooghoogte staan op een laag dressoir. Een lowboard meubel biedt handige opbergruimte waardoor je ook de kabels makkelijk kunt wegwerken. Je kunt ook kiezen voor een tv rek, deze bestaan meestal uit meerdere lagen waardoor je makkelijk het een en ander kwijt kunt. Tv rekken zijn over het algemeen vrij eenvoudig, daarom passen ze in heel veel woonstijlen.

Ontdek onze dressoirs

Kies een tv meubel passend bij jouw stijl

Van tevoren moet je je goed afvragen welke woonstijl je hebt. Bijpassend kun je dan ook een prachtige tv kast uitkiezen. Koop dus niet zomaar een meubel voor jouw televisie, maar kies er eentje uit die bij jouw smaak en interieur past.

Over het algemeen zijn tv meubels in een moderne interieurstijl het populairste. Dit komt mede doordat deze meubelen niet te opvallend zijn en over het algemeen perfect in het interieur passen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een meubel die meer past bij het high tech karakter van de televisie. Hierbij denken we dan al gauw een meubel met een hoogglans MDF. Maar heeft jouw interieur meer een industrieel karakter? Dan doe je er goed aan om sneller te kiezen voor een tv meubel van metaal.

Heb je meer een landelijke en Scandinavische woonstijl, dan passen houten tv meubels hier beter bij. Door het hout, een natuurlijk materiaal, creëer je een natuurlijke sfeer in huis. Dus bedenk van tevoren altijd welke woonstijl je hebt en wat je mooi vindt. Wil je dat jouw nieuwe tv meubel een blikvanger in het interieur wordt? Kies dan bijvoorbeeld eens voor een contrasterende kleur of een gladde oppervlakte.

De keuze is reuze

Je hebt dus een heleboel mogelijkheden bij het kopen van een tv meubel passend bij jouw eigen smaak. Kies daarom altijd het meubel dat het beste past bij jouw interieur. Maar kom je er niet helemaal uit? Dan helpen onze specialisten je natuurlijk graag. Zij hebben een oog voor detail en weten precies waar jij naar op zoek bent.

Zowel op onze woninginrichting- en woonafdeling vind je verschillende soorten tv meubelen van verschillende merken zoals Eleonora, Forte, Bolia en Zuiver. Kom zeker eens langs & bekijk de mogelijkheden!

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer