Stoelen & fauteuils

Laden...
filter en sorteer

Een aangename en comfortabele stoel is onmisbaar in elk huis. Wanneer er lekker wordt gegeten, of gezellig wordt bijgepraat ’s avonds, wilt u wel fijn zitten. Bij Boer Staphorst heeft u een ruime keuze uit eetkamerstoelen, fauteuils en bureaustoelen voor elk interieur. Zo is er altijd een exemplaar dat perfect aan uw wensen voldoet.

Speelse eetkamerhoek

Om een speels effect aan de eetkamerhoek te geven, kun je ervoor kiezen om te mixen en matchen met verschillende stoelen. Geef een stoer touch aan de eetkamer door zwart en rotan te combineren. Of mix verschillende kunststof kuipstoeltjes in allerlei verschillende kleuren, voor een vrolijk effect!

Fauteuils

Bij fauteuils gaat het om persoonlijk comfort. Wij vinden het belangrijk dat er voor ieder een passende fauteuil is. Daarom vindt u op onze woonafdeling een brede collectie fauteuils in verschillende modellen, kleuren en stijlen.

Bureaustoelen

Een bureaustoel moet aan meer eisen voldoen dan alleen een mooie uitstraling. Het is belangrijk dat een bureaustoel voldoende ondersteuning biedt als u voor een lange tijd achter het bureau zit. Bij Boer Staphorst helpen wij u graag met een bureaustoel voor optimaal zitcomfort. Zo wordt thuis werken of studeren nog eens leuk!