Binnenzonwering

Mooie raambekleding, die tevens voor een aangenaam binnenklimaat zorgt, is binnenzonwering. Bij Boer Staphorst hebben we een ruime keuze aan binnenzonwering: van shutters tot jaloezieën van bekende merken als BeceLuxaflex en Thuisin.

Ontdek Thuisin Boer Staphorst >

Onze binnenzonwering

Shutters

Shutters zijn stijlvolle luiken, die aan de binnenkant of buitenkant van het raam geplaatst kunnen worden. De luiken bestaan uit verstelbare horizontale lamellen. Schijnt er veel zon dan kan u de lamellen zo verstellen dat het zon tegenhoudt maar wel licht binnenkomt. Plaatst u de shutters aan de binnenkant van het raam dan geeft dit een knusse sfeer in huis.

shutters binnenzonwering Boer Staphorst

Rolgordijnen

Of het nu gaat om kleine of grote ramen, dakramen of draai kiepramen, uw slaapkamer of de woonkamer: rolgordijnen bieden altijd een mooie en functionele oplossing. Voor keukens en badkamers zijn er zelfs speciale vochtbestendige stoffen.

Rolgordijnen zijn over het algemeen voordelige binnenzonwering, dit komt doordat ze voorzien zijn van een eenvoudige constructie. Naast een zonwerende functie kunnen ze ook verduisterend zijn. Bij Boer Staphorst hebben we rolgordijnen in allerlei kleuren en dessins.

rolgordijnen duo binnenzonwering Boer Staphorst

Jaloezieën

Wat zijn ze mooi, die aluminium en houten jaloezieën! Onze collectie is helemaal van nu met veel natuurlijke tinten, lamellen met beton- en linnenlook en prints op het ladderband. Gaat u liever voor tijdloos dan hebben we ook altijd de basic kleuren met een afwerking in mat én glans en extra brede lamellen! Ook kunt u kiezen voor diverse bedieningssystemen.
Bij onze jaloezieën heeft u de keuze tussen verticale en horizontale lamellen. De verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in de materialen aluminium, stof en kunststof. De horizontale jaloezieën bestaan uit hout, aluminium of kunststof.

Bekijk onze jaloezieën >

 

Luxaflex Shades

Van het merk Luxaflex zijn verschillende soorten shades verkrijgbaar; Roman Shades, Silhouette® Shades, Duette® Shades, Plissé Shades en Facette Shades. Alle soorten zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes. De collecties bestaat uit prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren.

Meer over Luxaflex >

 

Plissé- en dupligordijnen

Plissé en dupligordijnen zien er bijna hetzelfde uit maar het grote verschil is dat dupligordijnen uit twee lagen stof bestaat en plisségordijnen uit één laag. Het voordeel van dupligordijnen is dat er geen koordgaatjes zichtbaar zijn. Beide gordijnen hebben vele voordelen:

  • Stijlvol, elegant en trendy
  • Passen voor elk raam
  • Ideaal voor ramen met een bijzondere vorm, zoals ronde- of driehoeksramen
  • Zorgen voor goede isolatie in huis en daarmee energiebesparend
  • Geluiddempend en daarvoor ideaal te combineren met een laminaatvloer

 

Bekijk onze plisségordijnen >

Plisse en dupli gordijnen binnenzonwering

Horren

De binnenzonwering horren heeft voornamelijk een praktische functie en geen decoratieve functie. Horren worden gemonteerd zodra het voorjaar begint, met als doel om insecten buitenshuis te houden. Tegenwoordig zijn er horren voor elk raam en deur verkrijgbaar.

Bekijk meer over onze horren >

luxaflex-horren-boer-staphorst 

Onze merken binnenzonwering:

Luxaflex Window Styling   bece  Thuisin Boer Staphorst  Look Logo_Multisol decosol-logo

 

Kom langs en ontdek ons complete assortiment binnenzonwering. Onze specialisten helpen je graag verder aan een passende oplossing.