Jaloezieën

Teveel zonlicht in huis of willen spelen met het licht? Jaloezieën zijn hiervoor de oplossing en zorgen voor een aangenaam woonklimaat. Bij Boer Staphorst hebben we een ruime keuze aan jaloezieën van bekende merken als Luxaflex en ThuisIn.

Spelen met licht

Daglicht maakt iedereen blij en het heeft een positieve werking op de gezondheid. Daarentegen is het wel fijn om daglicht te kunnen reguleren. Jaloezieën filteren daglicht en zijn een praktische oplossing mede door het privacy-effect. Daarnaast zijn jaloezieën ook zeer decoratief. Of u nu een industriële, een landelijke of een moderne woonstijl hebt, dat is geen probleem. Ze passen namelijk in ieder interieur.

Soorten jaloezieën

Jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Daarmee kan de keuze moeilijk gemaakt worden. Onze specialisten helpen u daarom graag bij het kiezen van de juiste raamdecoratie die perfect aansluit bij uw wensen.

Kom langs en ontdek de mogelijkheden in de winkel >

Houten jaloezieën

De houten jaloezie is de klassieker onder de raamdecoratie: praktisch, mooi maar bescheiden qua karakter. Houten jaloezieën geven het interieur een stoere en warme uitstraling. Maar welke mogelijkheden zijn er voor houten jaloezieën? De houten jaloezieën bestaan uit echt hout en zijn gemaakt van de beste houtsoorten en -alternatieven. Ook de kleur van de houten jaloezieën zijn niet geheel onbelangrijk. De kleur bepaalt namelijk grotendeels de sfeer in de kamer. U kunt kiezen uit een ruim kleurenpalet wat varieert in verschillende houtkleuren, effen of met nerf.

Houten jaloezieën Houten jaloezie Houten jaloezieën

Vochtbestendig
Wilt u graag houten jaloezieën in de badkamer of in de keuken? Ook dat is mogelijk! De houten jaloezieën zijn namelijk duurzaam en waterafstotend. Ze zijn bestand tegen hitte en vochtigheid. Dus van woonkamer tot keuken en van slaapkamer tot badkamer. Houten jaloezieën zijn daarom de perfecte raamdecoratie voor verschillende ruimtes in huis.

Aluminium jaloezieën

Gaat u toch liever voor een strakke en een luxe uitstraling? Kies dan voor aluminium jaloezieën. De horizontale belijning creëert een zeer ruimtelijk gevoel in uw woning. Met een aluminium jaloezie wordt de lichtinval en de richting van het licht aangepast. De collectie vind je in verschillende lamelbreedtes, glanzende of matte materialen.

Aluminium jaloezieën zijn uitermate geschikt voor veel ruimtes in huis maar zijn ook geschikt voor op kantoor. Je zorgt dan in een handomdraai voor de gewenste privacy en lichtinval. Overdag geniet u van het daglicht, maar ’s avonds in de gesloten stand geniet u van uw privacy. Net als houten jaloezieën zijn aluminium jaloezieën vochtbestendig en geschikt voor ruimtes zoals badkamers en keukens.

Aluminium jaloezie

Vlinderjaloezieën

Een unieke combinatie tussen een plisségordijn en een horizontale jaloezie. De vlinderjaloezie is zoals de naam al zegt geïnspireerd op de beweging van een vlinder. De jaloezie bestaat uit dubbelgevouwen banen textiel met een vouw aan de interieurzijde. Uitgevouwen oogt de vlinderjaloezie als een plisségordijn, maar wanneer deze niet is uitgevouwen dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie. U kunt daardoor naar eigen inzicht spelen met het lichtinval.

Vlinderjaloezie - Boer Staphorst Vlinderjaloezie Vlinderjaloezieën

Stoere vlinderjaloezieën

Ga voor een hippe uitstraling en kies voor vlinderjaloezieën in leerlook. De bijzondere, sierlijke lamellen geven namelijk dit product een uniek karakter. Daarmee is het bijna niet van echt leer te onderscheiden.

Creëer slimme raamdecoratie >

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak of kom langs in de winkel!

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - gordijnen

Heeft u een vraag over raamdecoratie of gordijnen of wilt u een afspraak maken met onze specialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden