Luxaflex

Wij zijn Luxaflex Select Dealer van alle raamdecoratie van Luxaflex, zoals binnenzonwering en horren. Luxaflex is een trendsetter in de wereld van modieuze binnenzonwering. Luxaflex maakt al meer dan 60 jaar raambekleding en biedt u uitgebreide oplossingen, op maat gemaakt.

De perfecte oplossing

De producten van Luxaflex zijn uniek en worden speciaal voor u als klant op maat gemaakt. Voor elk interieur is er een passend product en u kunt uit diverse bedieningssystemen kiezen. Bij ons krijgt u professioneel en individueel advies, we zorgen voor de perfecte oplossing. Daarbij zijn er productdisplays aanwezig en kunt u vele collectieboeken bezichtigen. Kom langs in onze showroom en ontdek alle mogelijkheden!

Bekijk de openingstijden van onze showroom >

Luxaflex shades

Vele voordelen

Luxaflex onderscheidt zich door het precieze oog voor detail voor elk op maat gemaakt product. Zo kunt u jarenlang genieten van uw aankoop. De producten van Luxaflex bieden vele voordelen, zoals:

  • Uitstekende en variabele lichtregulering
  • Isoleren kamers tegen hitte en kou
  • Besparen energie
  • Beschermen uw meubels tegen schadelijke UV-stralen
  • Absorberen geluid

 

De juiste keuze voor uw huis

Tot op de dag van vandaag ontwikkeld Luxaflex nieuwe, baanbrekende producten zoals de uniek bekroonde Duette Shades, Silhouette Shades en Facette Shades. Daarnaast biedt Luxaflex een ruim assortiment aan rolgordijnen, jaloezieën, horren en overige shades. Dankzij het inspirerende ontwerp, innovatieve bedieningen en pure kwaliteit van elk product, weet u steeds dat u een juiste keuze maakt voor uw huis en stijl.

Ontdek hier de Silhouette Shades >

Brochure Luxaflex

Ontdek de vele mogelijkheden van Luxaflex Window Styling door de onderstaande brochure.

Bekijk de brochure >

Kom langs in onze winkel en ontdek de toppers uit het assortiment van Luxaflex. Onze specialisten helpen u graag aan een passende oplossing.