Plissé gordijnen

De populaire plissé gordijnen zijn ideaal voor ramen met een bijzondere vorm. Van schuine ramen en driehoeksramen tot de ramen van een serre. Door de variatie aan uitvoeringen en kleuren passen plissé gordijnen binnen elke interieurstijl. Laat u inspireren door onze mogelijkheden.

Onze plissé gordijnen

Onze moderne plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in prachtige, verfijnde stoffen in de nieuwste trendkleuren en passen binnen elke interieurstijl. Plissé gordijnen bestaan uit één laag stof met de keuze uit een subtiele horizontale plooi van 20 mm voor een verfijnde uitstraling of een robuuste plooi van 32 mm. Bij bijvoorbeeld grote ramen is de plooibreedte van 32 mm een mooie oplossing.

Meer mogelijkheden binnenzonwering >

Geschikt voor elk raam

Plissé gordijnen zijn ideaal voor ramen met een bijzondere vorm. Denk bijvoorbeeld aan driehoeksramen, ronde ramen of de ramen van serres. Plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen zodat er voor elk type raam een passende oplossing is.

Voordelen van plissé gordijnen

• Stijlvol, elegant en trendy
• Passen voor elk raam
• Ideaal voor ramen met een bijzondere vorm, zoals ronde- of driehoeksramen
• Zorgen voor goede isolatie in huis en daarmee energiebesparend
• Geluiddempend en daardoor ideaal te combineren met een laminaatvloer

Bottom up en top down plissé

Meestal wordt de plissé aan de bovenkant gehangen en wordt vanuit daar naar beneden gelaten: dit noemen we dan de top down. U kunt ook kiezen voor een bottom up plissé: deze wordt aan de onderkant bevestigd, waarbij de plissé van onder naar boven wordt verschoven. Ook een combinatie hiervan is mogelijk. Hierbij worden twee plissés aan elkaar gekoppeld. Dit is ideaal voor als u uw lichtinval zelf wilt regelen maar ook privacy wilt behouden.

Bediening

Plissé gordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsvormen: een optrekkoord, bedieningsgreep, comfortkoord en eindlooskoord. Het eindlooskoord is bijvoorbeeld ideaal voor grotere stofoppervlaktes. Ook kunnen plissé gordijnen elektrisch bediend worden. Dit is ideaal voor de moeilijk bereikbare plekken zoals een schuin dakraam.

Inspiratie

Onze plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en daarmee geschikt voor alle woonstijlen. Laat u daarom vooraf inspireren door de inspiratiebrochure van bece®.

Bekijk de brochure >

inspiratiemagazine-bece-raamdecoratie-boer

Bij ons worden de plissé gordijnen op maat gemaakt. Kom daarom eens langs in onze winkel of plan uw afspraak voor een persoonlijk advies! 

Bekijk onze openingstijden >

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - gordijnen

Heeft u een vraag over raamdecoratie of gordijnen of wilt u een afspraak maken met onze specialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden