Silhouette Shades

Op zoek naar privacy maar wel een romantische en natuurlijke lichtinval behouden? Dan zijn Silhouette Shades van Luxaflex de oplossing. Silhouette Shades zijn licht, elegant, praktisch en dus de ideale oplossing voor in uw woning.

Bekijk de openingstijden van onze showroom >

Zachte en strakke uitstraling

Met Silhouette Shades kunt u alle mogelijke sferen in huis creëren doordat ze bestaan uit twee zachte lagen stof met daartussen horizontale lamellen die de buitenste lagen verbindt. U kunt de lamellen zodanig draaien zodat er meer of minder licht de kamer in wordt gebracht. Door de horizontale lamellen in het midden open te zetten komt er daglicht de woning binnen en creëert u het effect van een jaloezie. Wanneer de lamellen worden gesloten, dan wordt privacy in de woning gecreëerd.

Silhouette Shades kunnen net als een rolgordijn omhoog en omlaag worden bewogen. Het is daardoor mogelijk om Silhouette Shades voor een kantel- of kiepraam te hangen. Daarnaast zorgen de structuurstoffen voor een zachte, maar toch strakke uitstraling in ieder interieur.

Silhouette Shades - Boer Staphorst

Beschermende zonwering

Naast het feit dat Silhouette Shades zeer decoratief en praktisch zijn, wordt de warmte die de kamer binnenkomt teruggedrongen met 25%. Dit is te danken aan de speciaal werende stoffen die de zonnestralen dimmen en reflecteren. In de zomer is het daardoor heerlijk koel in de kamer en in de winter blijft het lekker warm.

Waarom Silhouette Shades?

Silhouette Shades kent vele voordelen: ze zijn onder andere UV-beschermend. De stoffen van de Silhouette Shades hebben namelijk een sterke UV-beschermende werking. Circa 80% van de UV-stralen worden gefilterd met de lamellen open. In gesloten toestand wordt alle UV-straling uit het daglicht genomen. Daardoor worden de meubels en de vloer beschermt tegen verkleuring. Daarmee wordt het daglicht binnen gelaten en het heldere uitzicht wordt behouden.

Silhouette Shades - Boer Staphorst

Silhouette Shades - Boer Staphorst

Daarnaast hebben Silhouette Shades een sterk geluiddempende werking. Er wordt daardoor een prettig leefklimaat gecreëerd en is ideaal voor kamers met een slechte akoestiek. Ook voor gezinnen met kinderen zijn Silhouette Shades uitermate geschikt om het geluid in huis te dempen.

Bedieningsmogelijkheden

De diverse bedieningsmogelijkheden maken van uw raamdecoratie nu ook de slimste raamdecoratie. Met de PowerView wordt het mogelijk gemaakt om de raamdecoratie eenvoudig en nauwkeurig te bedienen. Stel eenvoudig de raamdecoratie in op de gewenste positie vanaf uw mobiel of tablet waar dan ook.

De SmartCord is een oprolbaar koord waarmee de Shades omhoog en omlaag kunnen worden gebracht, zonder een bungelend koord aan de zijkant. Met de LiteRise trekt u de Shades omhoog en omlaag met de hand om de positie te veranderen. De Silhouette Shades blijven daardoor in de positie staan waar u ze loslaat.

Kom langs in onze winkel om alle mogelijkheden van de Silhouette Shades te bekijken of maak een afspraak met onze specialist voor advies!

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - gordijnen

Heeft u een vraag over raamdecoratie of gordijnen of wilt u een afspraak maken met onze specialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden