Gordijnen

Gordijnen zijn de echte sfeermakers in huis en maken het interieur compleet. Bij Boer Staphorst kun je zowel terecht voor gordijnen op maat, als voor enkel alleen gordijnstof. We bieden een ruim assortiment met keuze uit verschillende stofsoorten, kleuren, patronen en afmetingen. Onze gordijnspecialisten staan klaar om je te helpen!

Boer Staphorst heeft een ruim assortiment gordijnen van verschillende merken.

Thuisin Boer Staphorst      a house of happiness  bece

Inside logo  Eiffinger Boer Staphorst  Toppoint logo

Interplan

Gordijnen op maat

Onze medewerkers zijn gordijnspecialisten en helpen je graag met het uitzoeken van de mooiste gordijnen. Ze geven advies over welke gordijnen het beste aansluiten bij jouw woonwensen. Handig, want zo is het maken van een keuze veel eenvoudiger. Na een goed advies en het maken van een keuze, komen we graag bij je thuis langs om het inmeten. Hiermee kunnen we garanderen dat de gordijn precies op maat gemaakt worden. En het monteren? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Vitrages en inbetweens

Fris, herkenbaar, maar ook zacht en verrassend sierlijk. Vitrage en inbetweens temperen het daglicht en geven de ruimte een zachte uitstraling. De gordijnen zijn goed te gebruiken om jezelf af te sluiten van de buitenwereld. Dit kan om inkijk tegen te gaan maar ook als het uitzicht tegenvalt. Met vitrage en inbetweens kun je zelf nog wel een beetje in de gaten houden wat er buiten gebeurt.

Vitrage en inbetweens - Boer Staphorst

Lees hier meer over vitrage en inbetweens >

Vouwgordijnen

Een eye-catcher voor de ramen, vouwgordijnen! Bij Boer Staphorst hebben we een breed assortiment vouwgordijnen die voor iedereen op maat gemaakt kunnen worden. Onze specialisten geven je advies en kunnen helpen bij het zoeken naar de juist vouwgordijnen

 

Ontdek onze vouwgordijnen >

NIEUW: Gordijnen van Mart Visser

Mart Visser heeft zijn passie voor het interieur naar voren komen en heeft sinds kort een complete lijn raamdecoratie gelanceerd. De collectie bestaat 21 prachtige stoffen voor gordijnen en raamdecoratie, onder het label ‘Mart Visser Designs to Decorate’. Tijdens creëren van de collectie is er stilgestaan bij het milieu. De unieke en veelzijdige collectie is dan ook duurzaam geproduceerd. De stoffen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en stralen pure klasse uit. In de collectie bevinden zich prachtige uni’s, rijke jacquards, verfijnde inbetween doeken met grafische vormen. Ook verduisterende gordijnstoffen zijn te vinden in deze bijzonder lijn.

Gordijnen kiezen

Overgordijnen zijn er in veel verschillende kleuren. Daardoor heb je niet alleen veel keuze, maar passen ze ook nog eens in ieder interieur! Alleen welke kleur kies je bij een industriële inrichting? Of hoe creëert je juist weer een chique gevoel? aan de hand van een styling- en interieuradvies op maat helpen onze stylisten je graag met het maken van de juiste keuzes. Bekijk hier onze mogelijkheden >

Inside gordijnen

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - gordijnen

Heeft u een vraag over raamdecoratie of gordijnen of wilt u een afspraak maken met onze specialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden