Vouwgordijnen

Een eyecatcher voor de ramen, vouwgordijnen! Bij Boer Staphorst hebben we een breed assortiment vouwgordijnen die voor iedereen op maat gemaakt kan worden. Onze specialisten geven graag advies en kunnen helpen bij het zoeken naar de juiste vouwgordijnen.

Bekijk onze inmeetservice voor vouwgordijnen >

Waarom kiezen voor een vouwgordijn?

Een vouwgordijn is eigenlijk een combinatie tussen de makkelijke werking van een rolgordijn en een traditioneel gordijn. Echter wordt een vouwgordijn niet gerold, maar gevouwen bij het optrekken of neerlaten van het gordijn. Een vouwgordijn kunt u herkennen aan de horizontale plooien in de stof. Door de horizontale vouwen in de gordijnen wordt de breedte van het raam benadrukt. Waardoor je in een handomdraai, al met een simpel gordijn een huiselijke en sfeervolle stijl creëert.

 

Niet alleen in een traditioneel, maar ook in een modern interieur zorgen vouwgordijnen voor een warme, gezellige look. Met vouwgordijnen kun je alle kanten op. Probeer ze bijvoorbeeld eens te combineren met overgordijnen, hierdoor ontstaat een mooi geheel. Of probeer eens te werken met twee vouwgordijnen. De transparante stof zorgt overdag voor licht, maar ’s avonds zorgt de gesloten stof voor intimiteit en privacy. Vouwgordijnen zijn te verkrijgen in verschillende soorten stoffen zoals transparante, verduisterende of lichtdoorlatende.

Inside vouwgordijnen

Onze vouwgordijnen

Bij ons het in assortiment vindt u een collectie vouwgordijnen van Inside. Het unieke vouwsysteem van Inside zorgt voor een altijd perfect en strak uitziend eindresultaat. Deze vouwgordijnen bieden topkwaliteit met vele voordelen:

  • Basiscollectie verkrijgbaar tot 420 cm breed en 590 cm hoog.
  • XXL maten voor grote ramen tot wel 10 meter breed en 320 cm hoog!
  • De beste uitkomst voor schuine ramen. Het vouwgordijn kan tot het laagste punt van de schuine kant opgetrokken worden.
  • Mogelijkheid met geautomatiseerde besturing: met schakelaar, afstandbediening of aan te sluiten op uw eigen domoticasysteem.
  • Mogelijkheid voor een timer voor bediening bij afwezigheid of een sensor zodat bij fel zonlicht het vouwgordijn automatisch naar beneden gaat.

 

Vouwgordijnen Inside - Boer Staphorst

Interieuradvies op maat

Als het gaat om het uitzoeken van (vouw)gordijnen, dan zijn er vele keuzemogelijkheden. Want welke kleur en welk materiaal past het beste binnen uw interieur? Onze stylisten helpen u graag aan de hand van een styling- en interieuradvies op maat met het maken van de juiste keuzes en beslissingen. Kom eens gezellig langs, maak een afspraak met één van onze stylistes en laat u inspireren!

Bekijk onze mogelijkheden voor een interieuradvies >