Horren op maat

Niets vervelender dan muggen of andere insecten in jouw woning. Om deze insecten buiten te houden kun je kiezen voor het plaatsen van een hor voor het raam en/of de deur. En met onze collectie horren houd je deze insecten buiten en kun je tegelijkertijd genieten van de frisse buitenlucht.

Alles perfect op maat

Er bestaan verschillende soorten deuren en ramen waar de hor voor geplaatst moet worden. Horren zijn verkrijgbaar in standaard maten, maar soms vraagt een raam of deur om maatwerk. Dit kan omdat er sprake is van een afwijkende maat, maar ook dat is mogelijk! Wij bieden namelijk horren op maat. Zo zorgen we ervoor dat de hor perfect aansluit op het raam of de deur.

Het is bij ons mogelijk om zowel een raamhor op maat te laten maken als een hordeur op maat. Zo weet je altijd dat de hor het goede werk kan verrichten, het tegenhouden van insecten. Je kunt vervolgens ook het gaas kiezen. Ga je voor pollenwerend gaas of gaas dat sterk genoeg is voor je kinderen en/of huisdieren? Het is allemaal mogelijk.

Wanneer je kiest voor een raamhor op maat, dan kies je eerst het soort hor uit, het materiaal en de kleur. Vervolgens komt een specialist van ons bij jou thuis om alles op te meten. Zo weet je zeker dat de hor goed aansluit op het raam waarbij de montage ook door ons geregeld kan worden. Bij een hordeur op maat is de werkwijze precies hetzelfde en zorgen wij ervoor dat de hor perfect aansluit op jouw deur.

Ontdek het complete assortiment aan horren op maat in onze winkel. Onze specialisten staan graag voor jou klaar met een passende oplossing!

Bekijk onze openingstijden

Maak vrijblijvend een afspraak of stel jouw vraag

filter en sorteer