Plissé hordeur

De laatste jaren is de plissé hordeur bijna de standaard geworden op het gebied van hordeuren. Daarmee is deze hordeur uitermate populair. Ze hebben namelijk een compact design en zijn zeer eenvoudig te bedienen. De hordeur is sterk, passend voor elke deuropening en strak vormgegeven.

De voordelen van een plissé hordeur

Een hordeur van plissé is heel erg praktisch. Want na een hele warme zomerdag is het vaak wel prettig om het huis even goed door te luchten. De plissé hordeuren zijn vooral handig wanneer je een tuin hebt. Met de achterdeur open en de hordeur gesloten waait de frisse lucht van buiten naar binnen zonder dat je last hebt van ongedierte in huis.
Daarnaast is een plissé hordeur erg gebruiksvriendelijk. Dit komt doordat het gaas niet oprolt, maar automatisch opgevouwen wordt tijdens het bedienen ervan. Op deze manier blijft de hordeur goed bewaard, wat de levensduur van de plissé hordeur verlengd. Ook zijn de hordeuren van hoge kwaliteit.

Bekijk meer hordeuren

De werking van de hordeur

Een plissé hordeur is dus absoluut de oplossing om insecten buiten te houden. Het is een combinatie van gevouwen gaas, stabilisatiekoorden en een aluminium frame. Dit samen zorgt ervoor dat de hordeur van plissé geschikt is voor praktisch alle weersomstandigheden. Het maakt de hordeur geschikt voor zowel binnen als buiten het huis.
Maar hoe ga je een plissé hordeur samenstellen? Als eerste moet je jezelf afvragen voor welk type deur je de hordeur gaat kopen. Gaat het om openslaande deuren, om een schuifpui of een draaideur? Vervolgens meet je de maten van de deur op. Met deze informatie kom je naar de winkel waar onze specialisten je verder helpen. Zij laten je de mogelijkheden zien waar je vervolgens een keuze uit kunt maken.

Een hordeur op maat

Het is mogelijk om de plissé hordeur op maat te laten maken. Onze specialist komt bij jou thuis de exacte maten opmeten, zo zorgen we ervoor dat de hordeur van plissé uiteindelijk perfect in de deur past. Ontdek de mogelijkheden in onze winkel. Onze specialisten staan voor jou klaar om te helpen!

Bekijk onze openingstijden

Maak vrijblijvend een afspraak of stel jouw vraag

filter en sorteer