Raamhor

Een raamhor is ideaal tegen vliegen, muggen en andere insecten. Je kunt dus perfect je huis luchten zonder dat je last hebt van deze insecten. Want raamhorren zijn bijna onzichtbare en zeer effectieve oplossingen om insecten te weren van een open raam. Afhankelijk van het type kozijn, inbouwruimte en persoonlijke smaak is er voor ieder raam een bijpassende hor te vinden. Zo kun je altijd zorgeloos genieten van frisse lucht met een hor voor het raam!

Type raamhor

Elke woning heeft een ander soort raam. Het kan een dakraam zijn, maar ook een schuifraam, een draai-kiepraam of een draairaam. Maar wat voor een raam je ook hebt, voor elk raam is een bijpassende hor mogelijk. Bekijk onze verschillende types hieronder.

Rolhor

De naam van dit type zegt het eigenlijk al, deze rolt op. Een rolhor is in principe voor vrijwel elk raam geschikt, zelfs voor een dakraam. Dit is ook handig wanneer je op de zolder slaapt en je geen zin hebt in ongedierte ’s nachts. Een rolhor voor het raam is dus uitermate geschikt als je de insecten buiten wilt houden.

Inzethor of inzetrolhor

Dit type hor is erg handig, omdat deze zonder schroeven of boren gemonteerd kan worden. Deze horren zijn speciaal voor draaikiepraam ontwikkeld. De inzetrolhor is een variant op de inzethor, maar dan met het voordeel dat deze ook te bedienen is wanneer jij je dekbed even wilt uitkloppen. Net zoals de inzethor is dit type zonder schroeven of boren te monteren. De hor kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

Bekijk onze hordeuren

Vaste hor

Dit is een hor die je tegen het kozijn aan monteert. Het type is bijna hetzelfde als een inzethor, maar dan op het kozijn geplaatst. Het horgaas is vastgezet in een frame en zit vast in een scharnier. Je opent en sluit deze hor net als een raam of deur. Alle bovengenoemde horren zijn overigens zowel binnen als buiten te monteren.

Een raamhor op maat

Een hor voor het raam is dus een ideale oplossing om insecten buiten te houden. Het is mogelijk om een raamhor op maat te laten maken. Onze specialist komt bij jou thuis de hor inmeten, zo ben je er zeker van dat je altijd een perfect passende raamhor krijgt. Ontdek het complete assortiment hordeuren in onze winkel. Onze specialisten staan graag voor jou klaar met een passende oplossing!

En ben je fan van de zomer, maar heb je hooikoorts? Ook dan kunnen wij jou voorzien van een passende oplossing. Er bestaan namelijk horren met Poll-Tex gaas. Dit is horrengaas dat voor 90% pollenwerend is. Zo kun je heerlijk jouw huis ventileren zonder dat de pollen naar binnen waaien.

Meer over horren tegen hooikoorts

filter en sorteer