Slimme raamdeco: de LuxaFlex Powerview

Wakker worden met het zonlicht op uw gezicht, of bij zonsondergang de kou buiten houden. Met het Luxaflex PowerView systeem wordt de mooiste raamdecoratie nu ook de slimste. Stel uw raamdecoratie eenvoudig in naar uw persoonlijke voorkeuren.

powerview-web

Luxaflex PowerView systeem

De raambekleding van Luxaflex is zowel mooi als intelligent. De raambekleding kan namelijk bestuurd worden door middel van een innovatief, draadloos systeem: Luxaflex PowerView. Met Luxaflex PowerView kunt u uw raamdecoratie instellen op uw voorkeuren en de raamdecoratie automatisch aan laten sturen door het draadloze systeem. Hiermee creëert u heel gemakkelijk de perfecte lichtinval, energie-efficiëntie en dagelijks gemak. U kunt met het PowerView systeem ook scenes creëren voor elke ruimte in uw huis. De scenes worden gecreëerd voor gelegenheden of situaties, zoals een filmavond of weersomstandigheden, waarop uw raamdecoratie vervolgens inspeelt door middel van de voorkeuren die u hebt aangegeven. Ook kunt u uw raamdecoratie instellen op zonsopkomst en zonsondergang. Dan gaat de raamdecoratie omhoog, wanneer de zon opkomt, en naar beneden, wanneer de zon onder gaat. Raamdecoratie die perfect inspeelt op al uw wensen!

Luxaflex - Boer Staphorst

Voordelen Luxaflex PowerView

Het PowerView systeem van Luxaflex heeft vele voordelen, namelijk:

 • Het systeem wordt aangedreven door batterijen 
  Bijna alle PowerView raamdecoratie werkt op batterijen en is daardoor gemakkelijk te installeren.
 • Het systeem heeft een flexibele programmering
  U kan gepersonaliseerde scènes creëren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door u ingestelde posities.
 • Het systeem is erg kindvriendelijk
  Eenvoudig, batterij-aangedreven en koord vrije werking is veiliger voor kinderen en huisdieren.
 • Het systeem heeft een nauwkeurige bediening
  PowerView Motorisation maakt het mogelijk om de Luxaflex raamdecoratie nauwkeurig te bedienen.
 • Het systeem is erg energiezuinig
  Berekent het tijdstip van zonsopgang- en ondergang waardoor uw raamdecoratie automatisch in beweging komt.

 

RB_1970-web

Bediening

Er zijn meerdere manieren waarop de Luxaflex raamdecoratie bediend kan worden. Dit is namelijk bediening door middel van de Pebble Afstandsbediening, wandbediening en bediening door middel van de Scene controller.

Pebble Afstandsbediening

Met de Pebble Afstandbediening heeft u toegang tot het hele PowerView systeem. U kunt alle raamdecoratie aansturen. Van één enkel raam tot het hele huis. De Pebble Afstandbediening is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren.

Wandbediening

Naast de Pebble Afstandsbediening kunt u kiezen voor een wandbediening. Het systeem werkt hetzelfde als de Pebble Afstandsbediening. De wandbediening heeft namelijk toegang tot het hele PowerView systeem. In tegenstelling tot de Pebble Afstandsbediening, is de wandbediening op een vaste plek in uw huis geïnstalleerd en daarom niet te verplaatsen.

Scene Controller

Een derde en laatste bedieningsmogelijkheid is de Scene Controller. De Scene Controller is gekoppeld aan de PowerView Hub. De PowerView Hub is gekoppeld aan uw netwerk. Dit maakt dat u uw raamdecoratie kan bedienen door middel van een app op uw smartphone of tablet.

powerview luxaflex

Benieuwd geworden naar het Luxaflex PowerView systeem of andere raamdecoratie? Wij helpen u graag verder in onze winkel of maak een afspraak met één van onze specialisten.

Bekijk onze openeningstijden >

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - gordijnen

Heeft u een vraag over raamdecoratie of gordijnen of wilt u een afspraak maken met onze specialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
 • * verplichte velden