Velux raamdecoratie

In elk huis zitten ramen en ramen zijn natuurlijk niet compleet zonder raamdecoratie. De raamdecoratie zorgt voor een optimale sfeer, verduistering, warmtewering en privacy. Met de raamdecoratie van VELUX kunt u dit voor elkaar krijgen in uw interieur.

Lees meer over de VELUX dakramen >

Want als u bedenkt dat VELUX al meer dan 60 jaar ervaring heeft met het maken van raamdecoratie, zonwering en rolluiken speciaal voor de VELUX dakramen, dan begrijpt u waarom dit de perfecte combinatie is. Want de dakramen van VELUX vullen uw gehele huis met daglicht en warmte. Maar met de juiste raamdecoratie zorgt dit ook voor het best mogelijke binnenklimaat in huis. Er zijn eigenlijk 4 redenen waarom iemand raamdecoratie voor het raam doet. VELUX raamdecoratie kan hierin faciliteren en ervoor zorgen dat het binnenklimaat in uw woning optimaal blijft.

VELUX raamdecoratie

Warmtewering

Warme zonnestralen op het gezicht is voor velen een prettig gevoel. Maar hoe fijn de zon voor velen is, op hele hete zomerdagen willen we de zonnewarmte zoveel mogelijk buitenshuis houden. VELUX heeft twee effectieve producten waarmee u een aangename temperatuur in huis kunt creëren, namelijk de transparante buitenzonwering en het rolluik. Deze voorkomen dat de hitte van buiten naar binnen komt. Daarnaast is dit prima te combineren met raamdecoratie aan de binnenkant voor extra en optimaal comfort. Want transparante buitenzonwering houdt tot wel 73% van de warmte buiten tegenover 90% door rolluiken. Ideaal voor slaapkamers, kinderkamers en woonkamers.

VELUX raamdecoratie

Verduisterend

In het creëren van een comfortabele en gezonde leefomgeving kunnen dakramen een grote rol spelen. Maar om optimaal van de kamer te kunnen genieten, moet het binnenvallende daglicht gereguleerd kunnen worden of de kamer in zijn geheel verduisteren. Op het gebied van verduistering zijn er verschillende mogelijkheden, zoals het verduisterende rolgordijn als u alleen verduistering zoekt.

VELUX raamdecoratie

Of het verduisterende plisségordijn als u overdag het daglicht wilt reguleren en ’s nachts wilt verduisteren. Wilt u er maximaal van gebruik maken, dan kiest u voor het verduisterende rolgordijn plus plissé in één. Een verduisterend rolgordijn zorgt maar liefst voor 99,9% verduistering, dus is hiermee de beste op de markt. Ideaal voor slaapkamers en kinderkamers.

VELUX raamdecoratie

Daglichtregulatie

Om daglicht te reguleren zijn er vele verschillende opties mogelijk. VELUX heeft verschillende soorten raamdecoratie om uw (woon)kamer aan te kleden en die de uitstraling en het design benadrukken. Het assortiment van VELUX om daglicht te reguleren is enorm. Met 140 kleuren, van subtiele tinten tot felle kleuren en aluminium profielen. Ideaal voor woonkamers, werkkamers, keukens en badkamers.

Ontdek de VELUX dakkapel serre >

VELUX raamdecoratie

Insectenwering

Niks vervelender dan insecten in huis. Met een insectenhor houdt u deze heel gemakkelijk tegen. Met een VELUX insectenhor kunt u uw raam open zetten en kan er alleen maar daglicht en frisse lucht naar binnen. Maar de insecten blijven buiten, dus kunt u rustig slapen zonder gestoord te worden door insecten. De transparante stof biedt uitzicht naar buiten, is windbestendig en gaat lang mee. Ook is de hor eenvoudig te monteren en rolt u hem netjes op wanneer hij niet gebruikt wordt.

Waarom kiezen voor VELUX raamdecoratie?

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor VELUX raamdecoratie. Allereerst omdat de producten van topkwaliteit zijn, de stof wordt in zeer extreme situaties getest zodat u zeker bent van duurzame kwaliteit. Daarnaast heeft het merk een uitgebreide trendy collectie en spelen ze in op de trends. Het is een doordacht ontwerp, zodat de raamdecoratie in elke situatie past. Ook beschikt het over veiligheid en zekerheid.

VELUX raamdecoratie

Daarnaast heeft de raamdecoratie van VELUX het unieke Pick&Click bevestigingssysteem. Daarmee kunt u een rolgordijn binnen een paar minuten ophangen. Het enige wat u hoeft te doen, is de bovenkant op de vooraf geplaatste montageblokjes te klikken die op het VELUX raam zitten en de zijgeleiding te bevestigen. En dan is uw nieuwe raamdecoratie klaar voor gebruik!

De mogelijkheden op het gebied van de VELUX raamdecoratie zijn dus eindeloos! Bekijk eens de mogelijkheden in onze winkel en kom erachter waar u behoefte aan hebt.

Bekijk hier onze openingstijden >