Thuisin Boer Staphorst

Boer Staphorst als Thuisin dealer betekent voor u een ruime keuze aan kwaliteitsproducten voor het inrichten van uw woning. Wij hebben assortiment bestaande uit vloeren, raamdecoratie, verf, behang, horren, kasten op maat en buitenzonwering. Kortom, alles voor uw woning onder één dak!

Team van specialisten

Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes. Of het nou gaat om een vloer, raamdecoratie of een kast op maat: wij staan voor u klaar voor een persoonlijk advies!

Eigen montageservice

Naast ons ruime assortiment woninginrichting ontzorgen wij u graag op het gebied van inmeten en leggen, plaatsen of monteren. Onze eigen stoffeerders en monteurs doen dit graag voor u! Meer weten of benieuwd naar ons assortiment?

Assortiment Thuisin Boer Staphorst

Thuisin vloeren
Met de vloeren van Thuisin Boer Staphorst gaat u voor topkwaliteit. We hebben een ruime keuze in vele soorten vloeren. Gaat u voor laminaat of toch liever voor tapijt? Onze specialisten vertellen u graag alles over de verschillen vloeren.

Ontdek onze vloeren


Thuisin raamdecoratie
Raamdecoratie biedt zonwering, isoleert waar nodig en geeft privacy. Maar bovenal is raamdecoratie een sfeervolle oplossing voor de ramen in uw woning. Bij Thuisin Boer Staphorst hebben we alle mogelijkheden voor sfeervolle raamdecoratie: van gordijnen tot shutters, van Duettes tot houten jaloezieën. Er is meer mogelijk dan u denkt!

Ontdek onze raamdecoratie


Thuisin horren
Onze horren bieden vele voordelen. Horren houden vliegende insecten buiten, maar zorgen ook voor frisse lucht in huis. Wij hebben vele soorten horren waardoor er voor elk raam en deur een geschikte oplossing is. Ook komen wij graag bij u inmeten en monteren zodat uw hor precies past op de gewenste plek.

Ontdek onze horren


Thuisin kasten op maat
Daarom maken wij graag voor u de perfecte kast. Heeft u schuine wanden of ongelijke wanden? Dan is een kast op maat de ideale oplossing.

Ontdek onze kasten op maat


Thuisin verf
Of u de kozijnen opnieuw wilt lakken, of op zoek bent naar de allernieuwste trendkleuren voor uw interieur: u bent bij ons op het juiste adres. Bij Thuisin Boer Staphorst hebben we kleuren in overvloed en talloze mogelijkheden met verf van professionele merken. Met onze eigen verfmengservice kunt u helemaal uw eigen kleur samenstellen!

Ontdek onze verfcollectie


Thuisin behang
Met behang kunt u ontzettend veel sfeer aanbrengen in uw woning. U kunt er voor kiezen om een volledige kamer te behangen of juist alleen een mooie wandposter voor extra sfeer. Wij hebben veel keuze in behang en behangbenodigdheden.

Ontdek onze behangcollectie


Interieuradvies op maat
Er zijn zoveel mogelijkheden wanneer u een woning wilt inrichten of restylen. Onze ervaren stylisten helpen u graag met het maken van de juiste keuzes aan de hand van een interieuradvies op maat. Kies het advies dat past bij uw wensen en maak een afspraak.

Interieuradvies

filter en sorteer