VELUX dakkapel serre

Genieten van extra ruimte onder het schuine dak met meer daglicht en frisse lucht? Dat kan met de nieuwe oplossing van VELUX: de dakkapel serre. Want de dakkapel serre is uniek in het creëren van ruimte met meer daglicht en frisse lucht. Daarnaast is deze dakkapel vaak vergunningsvrij en al in één dag op te bouwen zonder kraan. Ontdek alle voordelen.

Extra ruimte met meer daglicht

Een traditioneel dakkapel heeft een verticaal raam met een plat dak, waardoor het daglicht beperkt naar binnen kan komen. Bij de VELUX dakkapel serre komt het daglicht zowel van boven als van onder doordat er twee rijen dakramen boven elkaar worden geplaatst. Hierbij dienen de bovenste dakramen als een ‘glazen dak’, waardoor tot wel 3 keer meer daglicht binnenkomt. Zo heeft u niet alleen de extra ruimte van een dakkapel, maar de gehele kamer wordt ruimtelijker door meer daglicht!

velux-dakkapel-serre-boer-staphorst (1)

Vergunningsvrije dakserre

De dakserre steekt tot 60 cm uit het dakvlak waardoor deze vaak zonder vergunning te plaatsen is. Aan de dakserre zitten de gelijke eisen als een regulier dakraam, waardoor de VELUX dakserre ook als extra dakkapel op de twee verdieping of aan de voorzijde van uw woning te plaatsen is. Kortom, de voordelen van een regulier dakraam met de extra ruimte van een dakkapel!

Tip: ervaar de dakkapel serre in ons eigen VELUX huis. Het enige VELUX huis in Nederland staat bij ons in de winkel!

Meer over ons VELUX huis >

velux-dakkapel-serre-boer-staphorst (3)

Zelf monteren of overlaten aan de professional?
De VELUX dakserre is volledig op locatie in één dag op te bouwen zonder kraan. U kunt deze eenvoudig zelf monteren, of het over laten aan onze professionele monteurs. Daarmee heeft u gegarandeerd een strak eindresultaat.

Alle voordelen van de VELUX dakkapel serre

  • geen vergunning nodig
  • extra ruimte
  • tot wel 3 keer meer daglicht dan een traditioneel dakkapel
  • in één dag geplaatst
  • geen kraan nodig
  • te plaatsen als tweede dakkapel of aan de voorzijde van de woning
  • ruime keuze aan bedienings- en afwerkingsopties

velux-dakkapel-serre-boer-staphorst (2)

Prijzen VELUX dakkapel serre
De prijs van een Velux dakserre is afhankelijk van de opties die u kiest. Denk hierbij dan aan de verschillende uitvoeringen, maten, afwerkingen en extra functies. Wilt u meer weten over onze prijzen of over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - VELUX dakkapel

Heeft u een vraag over onze VELUX dakkapel of wilt u een afspraak maken? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden