Verf

Zoals de meesten van jullie wel weten, doet kleur erg veel voor je interieur. Met accessoires en meubelen kun je kleur toevoegen aan jouw interieur, maar ook door de muren een kleur te geven. Ontdek het veelzijdige assortiment verf bij Boer Staphorst en doe hier jouw kleurinspiratie op!

Een ruime assortiment

Verf was vroeger in een bepaald aantal kleuren en soorten verkrijgbaar, maar tegenwoordig is dat wel anders. Je vindt bij ons kleuren in overvloed en talloze mogelijkheden met verf van diverse professionele merken. Deze verfmerken staan voor kleurinspiratie en zijn altijd op de hoogte van de laatste kleurtrends. Alle merken blijven zich ontwikkelen waardoor de laatste innovaties ook bij ons verkrijgbaar zijn. Wij verkopen de volgende verfmerken, namelijk Flexa, Pure & Original, Histor, Wijzonol, Sigma en Sikkens. Hieronder vertellen we dadelijk meer over deze merken en laten we zien wat ze te bieden hebben.

Pure & Original Pure & Original

De mogelijkheden van verf

Wanneer je jouw huis gaat verven/schilderen, dan wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Met de verf van de merken die wij in onze winkel verkopen, kunnen wij dat echt garanderen. En zit jouw kleur er niet bij, dan mengen we deze precies in de door jouw gewenste kleur met onze verfmengmachine. Lees meer over onze mengservice >

Histor kleurentrend 2019 - With It

Welke verf je nodig hebt, ligt aan de oppervlakte die je wilt gaan schilderen. Ga je binnen of buiten schilderen? Welke ondergrond heeft het oppervlakte en moet de muur volledig een nieuwe kleur krijgen of wil je deze alleen een opfrisbeurt geven? Onze verfspecialisten adviseren jou graag welke verf je nodig hebt en welke benodigdheden daar bij horen. Er bestaan vele soorten verf, natuurlijk in verschillende kleuren maar ook in hoogglans of zijdeglans en watergedragen of terpetine. Voor elke kleurwens hebben wij de oplossing!

Pure&Original - BohemianVintage-Frescolimepaint-IrisFloor-pure-original_8_optimized-683x1024 

Kleurinspiratie voor jou

Onze verschillende verfmerken bieden de beste kleurinspiratie voor jou. De variatie in kleur is zeer divers. Ontdek de kwaliteiten van de verschillende merken.

Flexa

Het inmiddels 60-jarige merk Flexa is nog altijd jong van geest. Flexa is altijd een voorloper geweest in de doe-het-zelf verf, maar tegenwoordig kijken ze ook naar trends op het gebied van kleur en interieur. Ieder jaar in september/oktober maken ze dé trendkleur voor het komende jaar bekend. Dit merk staat echt voor innovatieve producten en duurzame technologieën.

Ontdek de Kleur van het Jaar 2020 >

Tranquil Dawn

Flexa Kleur van het Jaar 2019: Spiced Honey Flexa Kleur van het Jaar 2019: Spiced Honey

Histor

Eén van de grootste verfmerken van Nederland is toch wel Histro. Dit merk helpt heel thuisschilderend Nederland graag op weg met schilderen door nieuwe producten en kleuren te bedenken die niet alleen het resultaat aangenaam maakt maar ook de weg ernaar toe. Net zoals Flexa kiest Histor een trendkleur voor het komende jaar. Afgelopen jaar was dit de trendkleur Chinese Porcelain.

Lees meer over Chinese Porcelain >

Histor Trendkleur 2020 Histor trendkleur 2020

Histor Trendkleur 2020

Pure & Original

Het verfmerk Pure & Original is trendy en stijlvol. Schitterende kleuren en prachtige verfsoorten voor een unieke uitstraling. De verf wordt tot op de dag van vandaag nog steeds op de authentieke wijze helemaal zelf gemaakt. De collectie van Pure & Original bestaat uit verf voor zowel binnen als voor buiten. Deze gehele collectie bestaat uit ruim 140 verschillende kleuren. Alle kleuren hebben zijn oorsprong in de natuur gevonden en zijn deels of volledig gemaakt uit mineralen en pigmenten. Dit resulteert in een zachte en levendige uitstraling. Het geeft ook een authentieke uitstraling aan uw kamer door de diepe en warme kleuren. De verf voldoet uiteraard aan de strengste wettelijke bepalingen en milieueisen.

Pure & Original verf Pure & Original verf

Pure & Original verf

Ontdek de Marrakech Walls van Pure & Original >

Wijzonol

Wijzonol is een verfmerk, dat echt niet meer weg te denken is uit de verfbranche. Het assortiment van Wijzonol is veelzijdig, van grondverf tot beits. En het is vakverf en bestaat sinds 1916. Het staat voor Nederlandse vakmanschap van nu, Wijzonol verf is geschikt voor professionele schilders en de kritische doe-het-zelvers. Het is duurzame verf en zorgt ervoor dat schilderwerk van topkwaliteit mogelijk is. Wijzonol staat voor vernieuwing en verbetering, een innovatie moet voldoen aan drie uitgangspunten; het bijdragen aan een schoner milieu, het product en proces verbeteren en de vernieuwing moet zinvol zijn voor de klant, het moet de gebruiker ook daadwerkelijk vooruit helpen.

Wijzonol verf Wijzonol verf

Sigma

Hoge kwaliteit verf en goed advies is het halve werk van jouw schildersklus. Zoek je een professionele partner voor het schilderwerk? Wij zijn door Sigma erkend als Sigma Select Shop. De markt van professionele verf is bijvoorbeeld voortdurend in ontwikkeling. Verven worden steeds beter, duurzamer en eenvoudiger te verwerken. Daarbij is het belangrijk dat de producten op de juiste manier worden gebruikt. Als Erkend Sigma Select dealer mag je daarom van ons de kwaliteit en kennis verwachten van een echte verfspeciaalzaak. Kies je voor Sigma, dan kies je voor kwaliteit. Sigma kent zijn oorsprong in Nederland en levert al sinds 1972 kwaliteitsverf.

Sigma verf Sigma verf

Sigma verf

Sikkens

Binnen de verfbranche is Sikkens één van de grote spelers. Sikkens behoort tot de AkzoNobel groep. Dat is de grootste fabrikant van lakken en verven ter wereld. Het merk heeft een passie voor kleuren en verf . Daarnaast zijn de kleurcollecties continue in ontwikkeling en altijd actueel. Als erkend Sikkens specialist heb je bij Boer Staphorst de garantie dat de product- en kleurkwaliteit van topkwaliteit is. Wij hebben een Sikkens gecertificeerde mengmachine en gebruiken de officiële grondstoffen. Daarnaast hebben wij als specialist uitgebreide kennis van Sikkens verf en de toepasbaarheid, ook krijg je verfadvies op maat.

Sikkens verf Sikkens verf

Eigen verfmengservice

Onze verfspecialisten hebben een eigen verfmengservice met verschillende mengmachines waardoor verf van elk merk bij ons gemengd kan worden op de door jou gewenste kleur. Er zijn ondenkbaar veel kleuren verkrijgbaar, allemaal worden ze perfect voor jou gemengd. Lees meer over deze verfmengservice >

Kom langs in onze winkel om alle kleuren en mogelijkheden te bekijken. Onze verfspecialisten helpen je dan graag verder!

Bekijk hier onze openingstijden >

Sikkens verf