Bruynzeel Studio deuren

Nieuw bij Boer Staphorst: de Bruynzeel Studio deuren! Met deze lijn geeft Bruynzeel de mogelijkheid om zelf een deur te ontwerpen in slechts een paar stappen. Met de Bruynzeel prints maakt u van uw deur in een handomdraai een eyecatcher.

Bruynzeel Studio Configurator

Met de configurator kunt u zelf uw Bruynzeel Studio deur maken. Als u de stappen in de configurator volgt, creëert u in een mum van tijd uw eigen deur. Zo kan u eerst de print kiezen voor de voorkant van de deur en daarna die van de achterzijde. Vervolgens kiest u de gewenste deurmaat en eventuele accessoires. Uw keuzes worden samengebracht in een PDF en met dit overzicht kunt u een bestelling plaatsen bij Boer Staphorst.

 

Bruynzeel binnendeuren

Bruynzeel is een Nederlands bedrijf dat al 120 jaar jaar bestaat. Het assortiment bestaat naast deuren ook uit badkamerproducten, vloeren, horren en kastsystemen op maat. Kwaliteit en productontwikkeling is waar Bruynzeel sterk op inzet.

Bruynzeel deuren staan voor een goede smaak en leefplezier. Door de uitgebreide collectie binnendeuren weet Bruynzeel persoonlijke woonwensen werkelijkheid te maken. Daarbij staat een goede smaak en leefplezier voorop.  Zo kunt u de deuren van Bruynzeel aan laten sluiten op de sfeer die bij u past en waarin u zich thuis voelt.

Kom langs in onze winkel en krijg meer informatie over de Bruynzeel Studio deuren. 

Bekijk ook onze Skantrae deuren >