COREtec

COREtec is dé producent op het gebied van duurzame PVC vloeren. Zo zijn de PVC vloeren van COREtec 100% watervast en daarmee geschikt voor vochtige ruimtes. Ook beschikken de vloeren over een beschermlaag, waardoor de vloer niet slijt, niet krast en vlekbestendig is. Er zijn nog vele andere voordelen van de PVC klikvloeren van COREtec. De vloeren zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en dessins. Ontdek de vele voordelen en opties van COREtec vloeren!

Waarom een COREtec vloer?

COREtec produceert PVC klikvloeren in veel verschillende dessins en kleuren. Door het grote aanbod is er voor ieder wat wils. De vloeren zijn gemaakt van gebrande kalk, bamboe, gerecycled hout en polyvinylchloride van hoogwaardige kwaliteit. De materialen zijn duurzaam en daarmee goed voor het milieu. Ook zijn de vloeren lood- en ftalaat vrij en vormen daardoor geen risico voor de volksgezondheid. De PVC klikvloeren leveren ook vele voordelen op. Bovenop deze voordelen biedt dit merk een levenslange garantie op haar vloeren bij huishoudelijk gebruik.

Ontdek hier de verschillende dessins die dit merk biedt >

COREtec vloer

De opbouw van een COREtec vloer

De PVC vloer is opgebouwd uit vier lagen. De eerste en bovenste laag is de beschermlaag. Deze laag zorgt ervoor dat de vloer niet slijt, gemakkelijk te onderhouden en vlekbestendig is. De tweede laag bestaat uit vinyl. Hierdoor krijgt de vloer een duurzaam karakter. De derde laag is een zeer stabiele COREtec laag, die ervoor zorgt dat de vloer 100% watervast is. Deze laag maakt het mogelijk dat de vloer niet zal krimpen of uitzetten, wanneer de vloer in contact komt met water. De laatste en onderste laag bestaat uit kruk. Het kurk reduceert geluid en absorbeert oneffenheden, waardoor er geen ondervloer nodig is.

Bekijk hier onze andere PVC vloeren >

De voordelen van een COREtec vloer

  •  Hoge krasweerstand
  •  100% watervast
  • Makkelijk te plaatsen door het kliksysteem
  • Akoestische demping
  • Kan direct geplaatst worden op de bestaande vloer
  • Eenvoudig te onderhouden en reinigen
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Gecertificeerd voor gebruik in appartementen
  • Geen ondervloer nodig

Nieuwsgierig geworden naar de vloeren van COREtec? Kom langs in onze winkel om de verschillende kleuren en dessins van COREtec te bekijken! Onze vloerspecialisten helpen je graag verder.

Bekijk hier onze openingstijden >

COREtec vloer