Hollandsche vloeren

Nieuw bij Boer Staphorst is het merk Hollandsche Vloeren. Een nieuwe collectie houten vloeren met een authentiek karakter zoals een houten vloer hoort te zijn: doorleefd en getekend. Een Hollandsche Vloer is meer dan een gewone vloer, het is dé blikvanger in huis.

De vloeren van Hollandsche Vloeren® zijn verkrijgbaar in 4 collecties eikenhout. Met elk een eigen karakter en voordeel. Zo zijn er vloeren met lange en brede planken maar ook de visgraatpatronen kunnen niet ontbreken in iedere collectie. Of u nu gaat voor robuust of elegant, modern of romantisch, trendy of klassiek; elke vloer heeft zijn specifieke kenmerken. De collectie van Houten Vloeren bestaat in totaal uit 24 verschillende echt houten vloeren. Allemaal met een kleine v-groef.

Eigen inmeet- en montageservice

Ziet u het leggen van uw nieuwe houten vloer niet zitten? Onze stoffeerders komen graag bij u thuis inmeten en monteren. Met hun vakkennis zorgen zij voor een perfect eindresultaat

Onze montageservice > 

Collectie Steden

Een collectie plankenvloeren die past in elke woonkamer. Zo heeft u met een vloer uit de Steden collectie al snel een natuurlijke basis in huis die goed te combineren is met verschillende woonstijlen. De collectie bestaat uit brede, lange planken met noesten en aan de zijkant een vellingkant om de uitstraling van brede planken te benadrukken.

 

Collectie Dorpen

De collectie Dorpen bestaat uit gerookte planken die geïnspireerd zijn op het landelijk wonen. Daardoor hebben de planken een diepere en intensere kleur. Ook krijgt de vloer hierdoor en warmere en stoerdere uitstraling.

 

Collectie Duinen

De collectie duinen bestaat uit een collectie planken die doorleefd en getekend zijn. Door het verouderen en/of schaven van de kanten van de planken en het roken, hebben deze vloeren een robuust uiterlijk.

 

Collectie Eilanden

Bent u juist op zoek naar iets anders? Dan is de collectie Eilanden geschikt voor u! Zo bestaat deze collectie niet uit brede planken, maar zijn er twee hele grote visgraatvloeren. Hierbij mag ook de kerngerookte (hele donkere) visgraatvloer niet ontbreken. Daarnaast heeft deze collectie ook nog twee vloeren van hergebruikt hout; één in visgraat- en één in een strokenpatroon.

 

Toch geen houten vloer? Ontdek de mogelijkheden van PVC >

Advies van onze specialisten

Onze specialisten adviseren u graag over ons laminaat. In een persoonlijk gesprek nemen we uw woonwensen zorgvuldig door, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Kom langs in onze showroom of maak vrijblijvend een afspraak.

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - vloeren

Heeft u een vraag over onze vloeren of wilt u een afspraak maken met onze vloerenspecialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden