Inspiratie

Daar sta je dan, aan het begin van de zoektocht naar jouw ideale vloer. Want een vloer is immers de basis van het interieur. Als een vloer perfect bij de woonstijl past en de gewenste uitstraling heeft, dan zorgt deze voor jarenlang woonplezier! Maar de mogelijkheden op het gebied van vloeren lijken eindeloos.

Daarom begin je bij ons heel gemakkelijk met oriënteren op de bank & kom je erachter welke stijlen Boer Staphorst op het gebied van vloeren te bieden heeft. Wij maken jou wegwijs door onze vloereninspiratie om uiteindelijk een vloer te vinden die naadloos aansluit op jouw wensen. Zullen we samen op zoek gaan naar jouw vloer?

Onze vloerenshowroom

Naast al deze mooie beelden, is het zeker een aanrader om onze vloeren ook in het echt te bewonderen. In onze inspirerende showroom liggen heel veel vloeren op de grond zodat je direct de structuur kunt zien. De vloerenshowroom is een bron van inspiratie voor jouw toekomstige vloer. Je vindt hier alle stijlen en soorten vloeren onder één dak! Van PVC tot laminaat of van tapijt tot vinyl! Kom langs en geniet van alle mooie vloeren! Doe lekker inspiratie op, zodat jij uiteindelijk kiest voor de vloer die het beste bij je past.

Soorten vloeren

Het is soms lastig om de juiste keuze te maken, omdat er verschillende soorten vloeren zijn. Probeer eens na te denken welk soort vloer het beste bij je past. Welke uitstraling wil je dat jouw interieur heeft? Past een warme, houten vloer bij jou of kies je toch liever voor een moderne PVC vloer? Wij helpen je graag met het opdoen van inspiratie voor de juiste keuze.

Heb je genoeg inspiratie opgedaan, maar wil je het graag eens in het echt bekijken? Kom dan eens langs en ontdek onze vloerenshowroom! Want op onze vloerenafdeling hebben we verschillende soorten vloeren op de grond liggen zodat je er direct een gevoel bij krijgt.

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer