Laminaat

Haal het natuurlijke effect van echt hout of steen in huis met laminaat! Laminaat is een veel voorkomende vloer in huis. Het heeft een authentieke uitstraling en vele praktische eigenschappen, waardoor het goed past bij de levensstijl van nu.

Voordelen van laminaat

Laminaat biedt vele voordelen: het is slijtvast, geschikt voor vloerverwarming en onderhoudsarm. Daarnaast is het ook nog eens praktisch en kunt u het eenvoudig zelf leggen. Bij Boer Staphorst beschikken we over laminaat met vele mogelijkheden, structuren en dessins: van van eikenhout tot zeer glad leisteen. Zo is er altijd voldoende keuze om uw ruimte er fantastisch uit te laten zien!

Advies van onze specialisten
Onze specialisten adviseren u graag over ons laminaat. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we uw woonwensen zorgvuldig door en gaan we opzoek naar de juist vloer, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Kom langs in onze showroom of maak vrijblijvend een afspraak.

Plan uw afspraak >

Quick-Step laminaat
Met de ruime keuze aan laminaatvloerontwerpen van Quick-Step kunt u echt een bijzondere woning creëren. Of u nu van modern of traditioneel houdt, Quick-Step laminaat biedt een ruime keuze aan plankformaten, verschillende soorten houtdessins, een rijk kleurenpalet en vele mooie texturen en groeven. Kom een kijkje nemen in de winkel en ontdekt het ruime assortiment, u vindt er bijvoorbeeld het meest waterbestendige laminaat ooit!

Quick-Step laminaat

Lees meer over Quick-Step laminaat >

Speciale Selectie laminaat van Boer
Kent u de Speciale Selectie van Boer al? Het pareltje onder de laminaatvloeren! De Speciale Selectie biedt vele voordelen en mogelijkheden voor bij u in huis. De Speciale Selectie is verkrijgbaar in 8 moderne kleuren.

image-2016-09-06 (8) Speciale selectie laminaat

Lees meer over de Speciale Selectie van Boer >

Ondervloer
Voor laminaat zijn er verschillende ondervloeren verkrijgbaar. Bepaal welke ondervloer het beste past in uw ruimte. Voor een laminaatvloer in een appartement wordt er gekozen voor een geluiddempende ondervloer zodat het aan de contactgeluideisen voldoet. Heeft uw vloerverwarming, kies dan voor een speciale ondervloer voor vloerverwarming. Onze specialisten adviseren u graag over de juiste ondervloer.

Laminaatmerken bij Boer Staphorst

Bij Boer Staphorst hebben we laminaat van de volgende drie kwaliteitsmerken. Van ieder merk zijn verschillende collecties verkrijgbaar. Voor elk gebruik, budget en stijl hebben wij passende vloer. Kom een kijkje nemen op onze vloerenafdeling en ontdek de gehele collectie! Ook kunt u vrijblijvend een afspraak maken via het onderstaande formulier.

Neem een kijkje in onze showroom >

Thuisin Boer Staphorst  merk pvc vloeren  van Hardeveld laminaat

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - vloeren

Heeft u een vraag over onze vloeren of wilt u een afspraak maken met onze vloerenspecialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden