Quick-Step

In de laatste jaren is Quick-Step een belangrijke speler in de vloerbekledingssector geworden. Focus op kwaliteit en innovatie zijn de drijfveren van deze belangrijke speler. Bij Boer Staphorst vindt u een ruim assortiment aan laminaatvloeren van Quick-Step. Onze vloerspecialisten helpen u graag met het uitzoeken van de juiste vloer.

Waarom een laminaatvloer?

Veel mensen kennen het begrip laminaatvloer, maar wat is het nu eigenlijk? Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met als basis een watervaste en gelijmde HDF-plaat als kern. Daarnaast bestaan alle Quick-Step laminaatvloeren uit vier verschillende lagen:

    1. Transparante en slijtbestendige bovenlaag: deze biedt bescherming tegen vlekken, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten
    2. Decorlaag: dit is een foto met zeer hoge resolutie van echt hout of tegels, die met geavanceerde druktechnieken wordt gereproduceerd en afwerkt met melaminehars
    3. HDF-kernplaat: een duurzame, stabiele en vochtbestendige plaat die gelijmd is
    4. Tegenlaag: de plaat is gegarandeerd evenwichtig en zal niet kromtrekken of doorzakken wanneer deze correct wordt geplaatst en onderhouden

 

 

Meer over laminaat >

Het gemak van laminaat leggen

Het merk Quick-Step wil iedereen het leven zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom hebben ze de gepatenteerde Uniclic en Uniclic Multifit systemen uitgevonden om uw laminaatvloer te plaatsen. Beide systemen zijn snel, stevig en kunnen zelfs makkelijk geplaatst worden in de kleinste hoekjes of onder deuren. Daarnaast kunnen alle la8minaatvloeren boven traditionele vloerverwarming geplaatst worden. Hierdoor kunt u met een maximum aan comfort van uw vloer in uw woning genieten.

Quick-Step vloer in badkamer Quick-Step vloer

Quick-Step heeft een ruime keuze aan laminaatvloeren. U vindt makkelijk de perfecte vloerbekledingsoplossing voor uw interieur in het uitgebreide palet van kleuren en stijlen. Zoals moderne en traditionele ontwerpen, tegels en – brede, smalle of extra brede – planken. Daarmee kunt u een bijzondere woning creëren. Maar welke vloer kiest u voor welke ruimte?

Lees dat snel verder in deze blog >

De nieuwste collectie

Quick-Step wil altijd innovatief zijn op de vloerenmarkt. Daarom hebben ze bij de Impressive collectie twee bijzondere eigenschappen aan het laminaat toegevoegd. De print van het laminaat loopt door in de voegen van het laminaat, wat het onderscheiden van een laminaatvloer en een massieve vloer onmogelijk maakt. Daarnaast is de vloer het meest waterbestendige laminaat ooit!

Nieuw in de collectie van Quick-Step is de Majestic collectie, met prachtige lange laminaatplanken van 205 cm lengte en 24 cm breed. Ze zijn in 10 varianten verkrijgbaar en de print van het laminaat loopt door. Daarnaast zijn ook deze vloeren, net als de Impressive collectie, volledig waterdicht.

Eigen inmeet- en montageservice

Wilt u het leggen van een laminaatvloer liever overlaten aan een specialist? Onze stoffeerders komen hiervoor graag bij u thuis inmeten en monteren. Met hun vakkennis zorgen zij voor een perfect eindresultaat.

 

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - vloeren

Heeft u een vraag over onze vloeren of wilt u een afspraak maken met onze vloerenspecialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden