Linoleum

Bij Boer Staphorst hebben we linoleumvloeren van het merk Forbo. Forbo’s linoleumvloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Forbo biedt voor zowel linoleum als marmoleum vloeren een tal van kleuren en dessins met ongekende mogelijkheden.

Verschil linoleum en marmoleum
Linoleum en marmoleum zijn termen die door elkaar gebruikt worden. Linoleum is het product en Marmoleum is de merknaam van het product. Bij een Marmoleum vloer is de structuur anders, de vloer is een variant op een linoleum vloer met een marmerachtige textuur.

Voordelen linoleum vloer
Een linoleum vloer is een duurzame, sterke vloer gemaakt van 100% natuurlijke materialen, die ook nog eens onderhoudsvriendelijk is. De vloer dempt geluid en trillingen en is bijzonder hygiënisch. Bovendien is linoleum kleurvast. Kortom, met een linoleum vloer heeft u jarenlang woonplezier.

Meer over Forbo vloeren >

Tal van vloerontwerpen
Linoleum en Marmoleum vloeren zijn veelzijdige klassiekers met een eigentijdse look. De vloeren zijn verkrijgbaar in een tal van vloerontwerpen voor elke smaak en toepassing. Variërend van een subtiel marmeren design tot modern beton met gestreepte patronen.

vloeren Boer Staphorst linoleum marmoleum vloeren Forbo

Een betrouwbare oplossing
Alle Marmoleum vloeren zijn voorzien van Topshield2: een dubbele uv-geharde toplaag. Zo heeft u de garantie dat uw vloer zijn hele leven in optimale staat blijft! Bekijk hieronder hoe Marmoleum gemaakt wordt.

Zeer geschikt voor omgeving met zwaar gebruik
Vooral in omgevingen met zeer zwaar gebruik, zoals scholen en kantoren, heeft Marmoleum met Topshield2 zich ruimschoots bewezen. De eisen met betrekking tot de hygiëne, slijtvastheid en eenvoud van onderhoud zijn hier zeer hoog en daarom moet een vloer daartegen bestand zijn. Dankzij de Topshield2 is Marmoleum sterk gewapend tegen intensief gebruik. Vuil, slijtage, krassen of vlekken: marmoleum kan heel wat hebben!

linoleum Forbo marmoleom Boer marmoleum linoleom Boer Staphorst

Marmoleum Modular collectie
De Marmoleum Modular collectie bestaat uit een serie van planken- en tegelformaten en biedt eindeloze mogelijkheden om te spelen met kleur en patroon. Verander kleuren naar wens of stel uw eigen patroon samen. Laat u inspireren door de onderstaande video van de Modular collectie.

Meer weten over onze linoleumvloeren? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze vloerspecialisten of kom langs in onze showroom!

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - vloeren

Heeft u een vraag over onze vloeren of wilt u een afspraak maken met onze vloerenspecialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden