Forbo vloeren

Novilon en Marmoleum zijn de bekende vloeren van Forbo. Boer Staphorst is een Forbo dealer waarbij wij ons richten op de vloeren voor thuis. Forbo is een bekende internationale speler in de vloerenbranche en wereldleider in linoleum vloeren.

Inspirerend, veelzijdig en duurzaam
Novilon is de merknaam voor vinyl en Marmoleum voor linoleum vloeren. Beide merken zijn een begrip voor deze vloeren waardoor velen spreken over een novilon vloer of een marmoleum vloer. De Novilon en Marmoleum collecties zijn allemaal bij Boer Staphorst verkrijgbaar. Vloeren van Forbo zijn inspirerend, veelzijdig, duurzaam en sluiten aan op de laatste trends en woonwensen.

Bekijk de collecties
Laat u inspireren door de collecties en brochures van Forbo. Bent u benieuwd hoe een bepaalde vloer er in een bepaalde ruimte uitziet? Maak gebruik van de vloerplanner. Met de vloerplanner kunt u alle vloeren bekijken in een omgeving naar keuze.

Bekijk hier de Forbo vloerplanner>

Voor persoonlijk advies en specifiek productinformatie bent u van harte welkom in onze winkel. Maak vrijblijvend een afspraak via het onderstaande formulier.

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - vloeren

Heeft u een vraag over onze vloeren of wilt u een afspraak maken met onze vloerenspecialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden