Nano TopCoat deuren

Skantrae biedt binnen- en buitendeuren van hoogwaardige kwaliteit met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ze zijn continue op zoek naar verbeteringen en op de hoogte van de laatste innovaties. Dat resulteert in een uiteenlopende collectie: van landelijke deuren in barn-stijl tot industriële deuren.

Hierbij heeft Skantrae een nieuwe lijn binnendeuren ontwikkeld, namelijk de Nano TopCoat binnendeuren. Deze nieuwe deuren zijn modern vormgegeven, dus passen perfect in een stoer, industrieel en modern interieur. De deuren hebben een gladde uitvoering met verschillende groefdesigns en glasopeningen.

Nano TopCoat deuren - Skantrae Nano TopCoat deuren - Skantrae

Maar wat deze Nano serie zo bijzonder maakt, is dat de deuren allemaal zijn voorzien van TopCoat, een extreem krasvaste laklaag in RAL 9010 zuiver wit. Daarnaast heeft UV-licht ook geen vat op deze lak, dus dat betekent dat de deur niet gemakkelijk verkleurd. Daardoor heb je jarenlang gegarandeerd plezier van deze deuren. En wat helemaal een voordeel is dat de deuren kant-en-klaar zijn. Je kunt ze daarom direct afhangen op de gewenste plek.

Toepasbaar in vele ruimtes

Voor iedere type woning is een passend model te vinden in de Nano TopCoat serie. De deuren zijn toepasbaar als binnendeur, ook in vochtige ruimtes zoals het toilet of de badkamer. Mits er in de ruimte voldoende geventileerd wordt.

Nano Topcoat binnendeuren

Echter is de deur niet geschikt voor natte ruimtes waarbij de deur rechtstreeks aan een buitenklimaat of water wordt blootgesteld. Je kunt dus de deur niet gebruiken als douchedeur.

Makkelijk te verwerken

Omdat de deuren zijn afgelakt in RAL 9010 zuiver wit zijn de deuren zeer snel af te hangen. Ideaal als je zelf niet heel handig bent met het monteren van deuren. Daarbij zijn de modellen met glasopeningen standaard voorzien van voorgemonteerd veiligheidsglas. Dus je kunt altijd veilig de deur monteren.

Onze deurenspecialisten helpen je graag met het adviseren en uitzoeken van de geschikte deur. Laat je inspireren in onze showroom!

Bekijk hier onze openingstijden >