Houten vloer

Ben je op zoek naar een warme uitstraling in jouw interieur? Dan past een houten vloer echt bij jou! Een houten vloer heeft een authentiek karakter zoals een houten vloer hoort te zijn: doorleefd en getekend. Met zo’n vloer heb je een echte blikvanger in huis.

De ultieme vloer

Onze houten vloeren hebben elk een eigen karakter en voordeel. Wij verkopen over het algemeen eikenhouten vloeren. Een eiken vloer is er in verschillende soorten varianten. Je kiest bijvoorbeeld voor een eiken vloer met lange en brede planken, maar je kunt ook kiezen voor een visgraatpatroon. Of je nu kiest voor een robuust of elegant, modern of romantisch, trendy of klassiek. Elke houten vloer heeft zijn eigen specifieke kenmerken.

Uiteindelijk kies je voor een houten vloer omdat je daar zolang mogelijk van wilt genieten. Dat is dan ook de reden dat je bij ons alleen maar houten vloeren ofwel eikenhouten vloeren kunt krijgen van topkwaliteit. Een eikenhouten vloer kun je krijgen in meerdere varianten en kleuren. Zo heb je bijvoorbeeld de varianten gerookt, geschuurd of geborsteld. Ook de kleur kan variëren, je kiest voor een donkere plank of neutraal of zelfs eentje met een whitewash eroverheen.

Het leggen van een houten vloer

Onze eigen stoffeerders zijn absolute toppers in het leggen van vloeren, zo ook in het leggen van houten vloeren. In de voorbereiding waarbij ze zich bezig houden met het egaliseren en vervolgens het afwerken met plinten zorgen ze ervoor dat jij kunt genieten van jouw droomvloer. Koop je een eikenhouten vloer, dan is van tevoren egalisatie altijd nodig. Want een vlakke ondervloer geeft toch wel het mooiste resultaat. Een eiken vloer heeft vaak acclimatisatie tijd nodig, dit zorgt ervoor dat het hout niet gaat werken door het temperatuurverschil. Hier wordt bij de montage van de vloer dus ook altijd rekening mee gehouden.

Het leggen van een houten vloer is een vak apart en kan het beste worden gedaan door een specialist. Onze stoffeerders komen graag van tevoren bij jou thuis inmeten en vervolgens de vloer monteren. Met hun vakkennis zorgen zij voor een perfect eindresultaat.

Ontdek onze montageservice

Een eikenhouten vloer is te verkrijgen in verschillende kleuren en dessins. Heb jij interesse in een houten vloer. Kom dan eens langs in onze winkel of stel je vraag aan onze vloerenspecialist. Zo weet jij dat je nooit voor verrassingen komt te staan.

filter en sorteer