Marmoleum vloer

Tegenwoordig mateloos populair en enorm favoriet bij binnenhuisarchitecten en interieurstylisten. Dat is een marmoleum vloer. Het is een veelzijdige vloer en ook nog eens verkrijgbaar in vele kleuren en dessins. Maar het milieuvriendelijke karakter van de vloer maakt marmoleum echt bijzonder. Voor elke stijl hebben wij een passende oplossing.

Waarom kiezen voor een marmoleum vloer?

Het strakke design van marmoleum lijkt enorm op die van een gietvloer, maar maakt de vloer erg stijlvol en makkelijk in onderhoud. Een vloer van marmoleum is een echt natuurproduct. De vloeren wordt voor 100% van natuurlijke materialen gemaakt en is dus erg duurzaam. Geheel CO2-neutraal en draagt hierdoor niet bij aan de klimaatverandering.

De Marmoleum collectie van Forbo

Wat bijzonder is om te vermelden is dat dit de eerste CO2-neutrale vloer ter wereld is. Dit komt vooral door de grondstoffen die voor de vloer worden gebruikt. Een marmoleum vloer is voor 97% gemaakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen zoals hars, houtmeel en kalksteen. Deze grondstoffen zijn voor 43% gerecycled en ook nog eens volledig biologisch afbreekbaar. De vloeren worden daarbij ook nog eens gemaakt in fabrieken die volledig draaien op groene energie.

Marmoleum vloeren van vtwonen

Met Marmoleum gaan planet friendly en Dutch design perfect samen. Want Marmoleum wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd. Dus welk design je ook kiest, je kiest altijd voor het milieu. Dat maakt Marmoleum mooi voor binnen én goed voor buiten. Speciaal voor jou hebben de designers van vtwonen een selectie gemaakt voor een uniek en levendig interieur. Marmoleum is eindeloos te combineren en heeft een hele lange levensduur. De marmoleum collectie van vtwonen is:

  • De duurzaamste vlakke vloer
  • CO2 -neutraal geproduceerd
  • Gemaakt van natuurlijke materialen
  • Eindeloos te combineren
  • Sterk, het kan tegen een stootje en gaat wel tot 30 jaar mee
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Geluiddempend
  • Comfortabel aan je voeten
  • Ideaal voor vloerverwarming
  • 2 meter breed

Bekijk de brochure en ontdek de prachtige vtwonen marmoleum vloerencollectie!

Download de brochure

Een veelzijdige vloer

Het is dus een zeer krachtige vloer, enorm hygiënisch en geluiddempend. Daarom is een dergelijke vloer van dit materiaal goed te gebruiken in uiteenlopende ruimtes, bijvoorbeeld voor kinderdagverblijven, scholen, ziekenhuizen, winkels en restaurants. Alle marmoleum vloeren zijn voorzien van Topshield2, dit is een dubbel UV-geharde toplaag. Door deze laag blijft de vloer zijn hele leven in een optimale staat.

De Topshield2 laag zorgt ervoor dat de vloeren zeer geschikt zijn voor zwaar gebruik, zoals in scholen of kantoren. Marmoleum is door de laag sterk gewapend tegen intensief gebruik. Vuil, slijtage, krassen of vlekken: marmoleum kan heel wat hebben!

Het leggen van een marmoleum vloer

Onze eigen stoffeerders zijn absolute toppers in het leggen van vloeren, zo ook in het leggen van marmoleum vloeren. En dat is uniek, want niet iedereen kan een marmoleum vloer leggen. In de voorbereiding waarbij ze zich bezig houden met het egaliseren en vervolgens het afwerken met plinten zorgen ze ervoor dat jij kunt genieten van jouw droomvloer. Koop je een marmoleum vloer, dan is van tevoren egalisatie altijd nodig. Want een vlakke ondervloer geeft toch wel het mooiste resultaat.

Het leggen van een marmoleum vloer is een vak apart en kan het beste worden gedaan door een specialist. Onze stoffeerders komen graag van tevoren bij jou thuis inmeten en vervolgens de vloer monteren. Met hun vakkennis zorgen zij voor een perfect eindresultaat.

Een marmoleum vloer is te verkrijgen in verschillende kleuren en dessins. Heb jij interesse in een dergelijke vloer. Kom dan eens langs in onze winkel of stel je vraag aan onze vloerenspecialist wanneer je bijvoorbeeld de prijs van marmoleum wilt weten. Zo weet jij dat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Stel jouw vraag aan onze vloerenspecialist

Heb je een vraag over een vloer om jouw droomvloer te realiseren? Stel gerust jouw vraag!

filter en sorteer